sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

Med pakkefyld opnår du den bedste beskyttelse af dine eller andres produkter.

Pakkefyld, papirfyld eller luftpuder er din bedste ven når skrøbelige, fine eller bare dyrebare ting skal pakkes ned eller fragtes. Det er med denne ekstra beskyttelse man passer ekstra godt på tingene og undgår ærgerlige skader under transport eller ved ind- og udpakning.

Pakkefyld til flytning

Hvis du står og skal flytte er kassefyld en relevant ting at tænke ind. Kassefyld kan benyttes i nedpakningen af alle dine værdifulde genstande. Det har nemlig den funktion, at det fylder hulrummet af kassen, uden at veje alt for meget, og på denne måde, slipper man for at alle sine private genstande rasler rundt nede i kassen. Ved at holde sine ting på sin plads, undgår de at ramle sammen og gå i stykker, eller få skader. Så hvis man vil være ekstra påpasselig med sine ting og ejendele under flytning er det en god ide at anvende kassefyld, papirfyld eller nogle luftpuder.

Pakkefyld til erhverv

Pakkefyld er også ideelt til erhverv brug, hvis man skal have fragtet sine produkter. Først og fremmest er det vigtigt at kunden modtager sine varer i god behold, og at varerne ikke er blevet medtaget af skader under transport eller fragt. Ved hjælp af det rigtige pakkefyld vil man altså opnå glade og tilfredse kunder, da de vil modtage deres varer i god behold. Der findes mange slags pakkefyld, både klassisk kassefyld, papirfyld eller luftpuder. Luftpuderne er ideelle til varer, der skal fragtes med postvæsenet, da de ikke vejer så meget og derfor er meget billigere at fragte. Det er derfor vigtigt at sætte sig ind i hvilken funktion ens eget pakkefyld skal have, og hvordan det skal transporteres, for at få mest muligt ud af det. Et godt tip er eventuelt at kigge på egen luftpudemaskine, da det ville gøre pakningen noget hurtigere og nemmere.

Pakkefyld har og kan bruges til mange formål. Pakkefyldet er din bedste ven, hvis du har ejendele, eller varer, der skal tages ekstra godt hånd om og passes på, og så kan det både bruges privat som i erhverv.