Lyt til artiklen:

Verdenspremiere på monsterknuser

00:00
Hastighed: ???x
01:24

Abonnementsartikel

Remas 600 rotorknuser fra SBM havde tirsdag verdenspremiere på Bauma.

De østrigske specialister i diesel-elektriske rotorknusere, SBM Mineral Processing, har på den igangværende maskinmesse i München promoveret deres nye store rotorknuser Remax 600. Det er det hidtil største anlæg fra producenten.

CBS Wearparts er tidligere i år blevet dansk importør af SBM-maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er virkelig gode og særdeles brændstoføkonomiske maskiner, som har et meget lavt forbrug. Det er godt for både miljøet og pengepungen, fortæller Claus Buch fra CBS Wearparts til Maskinteknik.

rich-media-2
Claus Buch repræsenterede den danske importør CBS Wearparts ved promoveringen af den nye Remax 600. Foto: Torben Jastram.

Remax 600 kan stort set knuse alt, og den kan ifølge producenten håndtere op til 600 tons i timen. Monteret med tre sigte kan den lave fire forskellige fraktioner samtidig.

- Og så har den et imponerende indløb på hele 1380 mm, det er ekstraordinært stort, siger han.

Claus Buch tilføjer, at maskinen vejer 79 tons, men den kan alligevel transporteres samlet på en enkelt blokvogn.

- Det er en kæmpe fordel, for dels er transporten billigere med kun en vogn, og dels kommer man lynhurtigt i gang, når man slipper for først at skulle samle anlægget, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er allerede solgt 8 enheder under de første Bauma-dage, og vil man have fingre i en Remax 600 bliver det nødvendigt med lidt tålmodighed, for der er op mod et års leveringstid.