Lyt til artiklen:

Vognmænd køber også entreprenørmaskiner

00:00
Hastighed: ???x
01:56

Abonnementsartikel

Enkelte leverandører til entreprenørsegmentet har fundet vej som udstillere på Transportmessen 2023.

Da seneste udgave af E & H blev afholdt i sensommeren 2021 skete det i samarbejde med Transportmessen på MCH i Herning. De to simultane messer betød, at der var gæster fra Transportmessen som også lagde vejen forbi udstillerne på E & H - og omvendt.

- Vi opdagede, at der kom nogle vognmænd forbi standen, som vi normalt ikke ser på vores messer. Derfor besluttede vi dengang, at vi ville prøve at udstille på Transportmessen 2023, fortæller regionschef Brian Storgaard, S.D. Kjærsgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sammen med en stribe kollegaer fra construction-teamet hos den danske Case-importør er han derfor i disse dage i Herning for at promovere især læssemaskinerne fra Case Contruction på importørens 220 kvadratmeter store messestand.

- Vi har en håndfuld maskiner med. En af dem er gummihjulslæsseren 1121G, som er den største i serien. Vi var heldige, at vi nåede at få den hjem inden messen, siger han.

Brian Storgaard og hans kollegaer fortæller om generel god aktivitet på standen med mange forespørgsler.

- Torsdag lavede vi for eksempel en aftale med en vognmand, der skal have en af vores gummihjulslæssere ud på demo, siger Brian Storgaard.

Interesse fra kommuner

Nomaco Danmark er en anden leverandør, der normalt udstiller på på en anden type messer. Men også Nomaco kan efter halvanden dag på Transportmessen allerede konstatere, at det er en succes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har haft mindst lige så mange forespørgsler og henvendelser, som vi fik på Agromek, fortæller direktør Benny Svenningsen fra Nomaco Danmark, som blandt andet har taget el-biler fra Karr og Potro med på messen.

- Vi har i hvert fald 7-8 gode emner fra blandt andet kommuner, som vi efterfølgende skal have fulgt op på, siger direktøren.

Transportmessen 2023 slutter lørdag.