sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Apps giver bedre produktivitet og effektivitet

00:00
Hastighed: ???x
02:45

Abonnementsartikel

Tidsregistrering er allerede blevet en afgørende fordel i flere forskellige tekniske brancher, der arbejder med projektstyring og optimal allokering af ressourcer

Med de store teknologiske fremskridt, der sker lige nu, er der opstået nogle apps, som i modsætning til tidligere forsøg på at skabe værdifulde redskaber til tidsregistrering, faktisk giver både medarbejderne, kunderne og virksomheden stor værdi og glæde.

De nye systemer hjælper nemlig med at holde styr på både projekter, opgaver, ressourcer og arbejdstid med ganske få klik på en telefon i lommen, der samler alt data i et værdifuldt overblik, der kan bruges til at styrke arbejdet, kundernes indtryk og bundlinjen. Her kigger vi nærmere på, hvor en app til tidsregistrering kan være med til at forbedre produktiviteten og effektiviteten i de brancher, der har mest brug for det, men hvor det at samle data tidligere har været en triviel og alt for tidskrævende opgave.

Masser af fordelagtige funktioner lige ved hånden

Med en app, der integrerer både roller, geodata, ressourcer, tidsregistrering og fakturering i én og samme løsning, bliver det nemmere at sortere de registreringsopgaver og muligheder, den enkelte medarbejder skal have adgang til. Det er en klar fordel sammenlignet med tidligere systemer, hvor der var mange informationer, valgmuligheder og knapper, som ikke var relevante for alle medarbejdere.

Derfor er selve registreringsdelen blevet markant lettere, mens datagrundlaget, der skabes gennem registrering, kan bruges til at skabe værdifulde rapporter ved hjælp af et enkelt klik, der samler alle relevante oplysninger i realtid. Med alle essentielle informationer i skyen er det let at få appen til at arbejde sammen med andre værktøjer, så løn også kan køres pr. automatik, da tidsregistrering og brug af materialer mv. bliver ajourført i økonomisystemerne helt af sig selv gennem input fra medarbejdernes smartphones.

En vigtig digital løftestang for enhver teknisk virksomhed med ambitioner

Med overskueligt overblik over data kan beslutningstagere nemmere træffe beslutninger, der flytter forretning i den rigtige retning. Her kan man tydeligt se, hvor tiden bliver brugt, så der i fremtiden kan allokeres ressourcer de rigtige steder. At bruge data til at træffe gode beslutninger kan nemlig være en af nøglerne til at reducere omkostninger og øge virksomhedens overskud.

En mobilapp til tidsregistrering kan derfor være en gældende løftestang for en virksomhed, som har brug for indsigt i tid, ressourcer og status på arbejdsopgaver, der kan samles ubesværet der, hvor arbejdet foregår. Det fjerner et helt led af administrativt arbejde og er desuden med til at strømline forretningen gennem automatiserede processer, der er fri for menneskelige fejl. Det er derfor svært at se, at dataindsamling via apps og integrerede systemer ikke er fremtiden for de fleste virksomheder, som har medarbejderede på opgaver ude i felten.