Lyt til artiklen:

Slut med spildtid hos Vesthimmerlands Materieludlejning

00:00
Hastighed: ???x
03:10

Abonnementsartikel

Vesthimmerlands Materieludlejning i Løgstør optimerer tid og ressourcer med specialudviklet udlejningssystem, der sikrer korrekt fakturering.

Hos Vesthimmerlands Materieludlejnings har man gjort ambitioner om at implementere automatiserede GPS-løsninger til overvågning af udlejningsmaskinerne til virkelighed.

- Vi har GPS'er ved tre forskellige udbydere, og det er vi nu ved at samle et sted. Der var nemlig to af vores medarbejdere på kontoret, der havde hørt godt om det lokale Aalborg-firma, Kollektio, der kunne hjælpe os med lige netop det, vi ønskede - at få vores GPS'er til at arbejde sammen med vores udlejningsprogram, Onlet, siger Henrik Frederiksen, der står for materieludlejning hos Vesthimmerlands Materieludlejning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han fortæller videre, at de er ved at montere GPS'er på virksomhedens i alt 500 maskiner.

Inflation kostede lidt på bundlinjen

Se også:

Inflation kostede lidt på bundlinjen

- Det fungerer på den måde, at GPS'en melder ind i udlejningsprogrammet, og jeg får f.eks. besked, hvis en maskine kører, når den ikke burde køre. Det gør, at jeg kan fakturere korrekt, og det er jo i sidste ende meget vigtigt for vores forretning, så vi ikke mister vigtige betalinger, siger han.

Han lægger ikke skjul på, at Kollektio blev valgt som hovedleverandør, fordi de kunne tilbyde et skræddersyet system til netop udlejningsbranchen. Samtidig er det også afgørende, at der hos Kollektio er en god kundeservice, hvor man altid får fat i en kompetent medarbejder.

- Vi går meget op i at give en god kundeservice og sætte os godt ind i vores kunders forretninger. På den måde kan vi netop tilbyde systemer, der giver værdi i hverdagen, fordi man kan spare tid på manuel overvågning og administration, da GPS'erne giver al det data, man har brug for, siger Jan Højer Pedersen, der er partner i Kollektio.

Kunderne mærker også investeringen

Det interessante for Vesthimmerlands Materieludlejning er, at de nu har adgang til meget præcis information om den enkelte entreprenørmaskine eller lift.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har kunder med store fabrikker, som ringer til os, fordi de ikke kan finde deres maskiner. Så kan vi meget præcist fortælle dem, hvilken hal de skal gå ind i, og hvor maskinen eller liften er placeret. Så skal de ikke bruge tid på at lede. De kan også få deres eget login og dermed selv gå ind og få de nødvendige oplysninger, der gør hverdagen meget nemmere, siger Henrik Frederiksen.

GPS'erne meddeler desuden selv ind i systemet, når det er tid til service.

Høfde 42 oprensning igen udskudt

Se også:

Høfde 42 oprensning igen udskudt

- Vi kan registrere, hvornår det er tid til service, og så får vi besked om, hvor mange kilometer den enkelte maskine har kørt, og at det nu er tid til et tjek. Det er en kæmpe hjælp, siger Henrik Frederiksen.

Vesthimmerlands Materieludlejning har maskiner, der kører i hele landet. Her hjælper GPS'erne med at bevare overblikket.

- Vi kan ikke undvære GPS'erne i dag. Nu har vi vænnet os til at bruge dem og kan se alle de fordele, der er, når man sparer tid, øger overblik og fakturerer for alle timer, maskinerne er i brug hos kunden, siger Henrik Frederiksen.