Lyt til artiklen:

Kapow beklager nedbrud: Nu kører auktionerne igen

00:00
Hastighed: ???x
01:24

Abonnementsartikel

Efter et IT-nedbrud hos Kapow Auktioner er den online auktion over Varde Maskinstation nu oppe og køre igen.

Siden søndag aften har Kapow Auktioner arbejdet på at finde ud af, hvorfor deres online auktion over maskiner, værktøj og andet udstyr fra Varde Maskinstation gik ned.

Det er dog stadig et mysterium.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kender stadig ikke årsagen til nedbruddet. Det kan være spam eller virus, men vi ved det ikke, oplyser Peter Jensen, der er en af indehaverne af Kapow Auktioner.

Auktionshuset beklager deres nedbrud og håber på kundernes forståelse.

- Vores medarbejdere og IT-afdeling har arbejdet på højtryk for at få siden og auktionerne til at køre igen. Det har betydet, at alle auktioner, som blev lukket i går, har fået en faktura i dag og kører helt som normalt, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Varde-maskiner for millioner på auktion

Se også:

Varde-maskiner for millioner på auktion

Øvrige auktioner, som ikke opnåede mindste prisen eller udløb på tid på grund af nedbruddet, er genstartet og det er muligt, at byde på disse frem til onsdag aften.

- Vi takker meget for jeres forståelse og tak til alle jer, som har skrevet eller ringet; det har været en stor hjælp. Vi forventer, at alle auktioner kører som planlagt, ellers er I meget velkomne til at kontakte os, siger Kapow til deres kunder.