Lyt til artiklen:

Valtra har set lyset: Lancerer fleksibelt arbejdslys-system til traktorer

00:00
Hastighed: ???x
01:30

Abonnementsartikel

Et nyt arbejdslyssystem fra Valtra bliver nu tilgængelig til flere serier.

Med et nyt LED-arbejdslyssystem fra Valtra får traktørførere mulighed for at tilpasse både farvetemperatur og lysintensitet. Lyset styres med en fjernbetjening eller via en app på mobilen.

- Brugerne kan vælge deres egen foretrukne farvetemperatur som spænder fra en varm gul 2700K til en kold blå 6500K og lysintensitet fra 0 og op til 2900 effektiv lumen. Systemet giver også brugerne mulighed for at sætte de forskellige arbejdslys sammen i grupper, oplyser Valtra i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arbejdslyssystemet blev først introduceret på Valtras nye sjette generation af S-serien på Agritechnica i september 2023, og nu er systemet også tilgængeligt på alle nye ordrer på N-serien, T-serien og Q-serien.

rich-media-2
Når man for eksempel arbejder i sneklædte-, støvede eller tågede forhold, giver en lavere farvetemperatur mindre blænding. Foto: Valtra

- Vi ved, at traktorførerne ofte arbejder under udfordrende forhold og stadig har brug for sikker belysning til deres arbejde. Med Valtra Unlimited-arbejdslygtesystemet kan de opnå præcis det rigtige lysniveau, de har brug for, og stadig undgå at stresse deres øjne eller blænde andre modkørende. Nu kan førerne nemt og smart justere deres lyskonfiguration, selv udenfor traktoren via deres egen smartphone, siger Petri Loukiala, der er manager hos Unlimited Operations hos Valtra.