Abonnementsartikel

Sjællandsk firma importerer amerikansk low-tech teknologi

GH Truck Training fra Rønnede på Sydsjælland udvider nu aktiviteterne med tyverisikringsudstyr til entreprenør- og vognmandsbranchen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I modsætning til flere af de andre moderne løsninger er der ikke tale om elektronisk overvågning med alarmer, signaler og sms-beskeder. Udstyrer, der bliver importeret fra USA, er derimod baseret på rent mekaniske forhindringer.

- Fordelen her er, at det er uhyre enkelt og super stabilt, da det hverken kræver strøm, internet forbindelse eller noget andet, der kan skabe driftsforstyrrelser. Og så giver det heller ikke fejlmeldinger, lyder det fra indehaver Gorm Hansen.

- Disse mekaniske forhindringer gør, ifølge min bedste overbevisning, at en eventuel tyv søger efter andre maskiner, tilføjer han.

Forskellige slags sikringer

Ifølge Gorm Hansen kan man således sikre sin rendegraver, hvis man blot sørger for, at den er påsat cylinderlås, og at baghjulene er løftet fra jorden.

Rendegraveren eller for den sags skyld bulldozeren skulle også kunne efterlades med forreste ende løftet fra jorden af frontskovlen/dozerbladet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

På en gummiged kan cylinderlåsen monteres på en af styrecylindrene, så kan gummigeden kun køre i cirkler, hvis det skulle lykkes tyven at få den startet. 

GH Truck Training har også speciallåse til lastbilsbranchen, der kan monteres på traileren eller containerens bagdøre.