Abonnementsartikel

Fra 1. oktober er forhandlingen af Terex Finlay her i landet overgået til Meldgaard Handel i Aabenraa.

Siden 1996 har forhandlingen af Terex Finlay ligget hos OP System Danmark A/S, der tidligere var kendt som Doppstadt Danmark A/S, men siden 1 oktober er det blevet Meldgaard Handel A/S i Aabenraa, som har forhandlingen af Finlay-knusere og sorteringsmaskiner.

- Terex Finlay er et etableret mærke i Danmark, og et produkt, der passer rigtig godt ind i vores nuværende produkt program. Vi kender branchen, vi kender kunderne og med det store produkt program, som Terex Finlay har, har vi nu en endnu bedre mulighed for at komme med de optimale løsninger til kunderne, siger Klaus Meldgaard, der er afdelingschef for Meldgaard Handel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

God service

Terex Finlay er et etableret mærke i Danmark, og et produkt der passer rigtig godt ind i vores nuværende produkt program.

Afdelingschef Klaus Meldgaard

Meldgaard Handel

I mere end 50 år har Terex Finlay produceret mobile knusere og sorteringsanlæg, et produktprogram som tæller over 30 forskellige maskinmodeller, som blandt andet henvender sig til råstofbranchen samt nedbrygningsselskaber og store anlægsentreprenører.

- I efteråret 2014 henvendte vi os til Terex Finlay og meddelte, at vi gerne ville stoppe som forhandler af Terex Finlay, siger Morten Lund Christensen, direktør hos OP System Danmark A/S. Han tilføjer:

- Vi er glade for, at Terex Finlay og Meldgaard har fundet sammen om et samarbejde. Det er meget vigtigt for os, at alle Terex Finlay kunder også i fremtiden kan få en god og professionel betjening.