Abonnementsartikel

Elmodan Elektro kan nu kalde sig autoriserede Atlas Copco-distributører af udvalgte produkter i Danmark fra start maj 2020.

Elmodan har som medlemmer af Lakers Group gennemgået den hidtil største forandring i virksomhedens historie - de er blevet autoriserede Atlas Copco distributører i Danmark. I samarbejde med Atlas Copco og Lakers er Elmodan blevet udvalgt til at have særligt fokus på dykpumper, tørtopstillede pumper og mobile generatorer. De bliver således garanti- og serviceværksted for disse produktporteføljer og kan servicere og betjene kunder i hele landet med salg, reparationer, reservedele og vejledning.

- Vi ved, at Atlas Copcos produkter har den kvalitet, vores kunder efterspørger, og Elmodans service forbliver selvfølgelig på samme høje niveau som altid, siger direktør Lars Ingemann.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Weda-pumpeserien

Som autoriseret distributører af Atlas Copco i Danmark kommer Elmodan primært til at forhandle og servicere serien af Weda dykpumper, som produceres af Atlas Copco. Weda elektriske dykpumper er designet til en lang række afvandingsopgaver på tværs af flere industrier.

Weda-pumper har en indbygget starter og motorbeskyttelsessystem sammen med valgfri, automatisk niveaustyring. Weda-pumper er lavet med holdbarhed for øje. Tætningssystemet og det modulopbyggede design gør dem til fleksible pumper.