sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

Det er en stor udgift at holde en stor såvel som en lille flåde af varevogne kørende, hvor der også medfølger en økonomisk usikkerhed. Ved at minilease varevogne slipper du for denne usikkerhed op opnår høj fleksibilitet, hvis dine behov ændrer sig.

Som erhvervsdrivende er det altafgørende, at din flåde af varevogne altid står klar til at køre ud til kunderne, så du kan fokusere på at holde din forretning kørende. Slip for at bekymre dig om værkstedsudgifter, afskrivninger osv., og gør din flåde mere fleksibel ved at minilease dine varevogne.

Minilease er et alternativ til traditionel leasing, hvor du lejer en bil på månedsbasis. Lejeperioden er fra 1 måned og opefter, og kan forlænges eller forkortes, som du ønsker det.

Fleksibilitet er vigtigt for forretningen

I modsætning til traditionel leasing, så slipper du for flerårige bindingsperioder og en høj udbetaling ved at minilease en varevogn. I stedet binder du dig på månedsbasis, betaler 0 kr. i udbetaling og skal ikke bekymre dig om besværlighederne fra traditionel leasing. Du kan minilease varevogne ved de fleste biludlejningsselskaber.

På samme tid har du den fordel, at alt er inklusiv i den faste, månedlige pris - kilometer, forsikringer, vejhjælp, værkstedsudgifter, ejerafgift - du skal kun tanke vognen. Samtidig har du mulighed for at skifte varevogn under lejeperioden, hvis dine behov til størrelsen på vognen eksempelvis ændrer sig.

Det giver en utrolig høj fleksibilitet i din flåde, og en mindre bekymring om din økonomiske situation i virksomheden, hvad det angår din flåde. Samtidig kan du dag-til-dag udvide din flåde med endnu en varevogn, hvis behovet opstår - med minilease skal du ikke vente på, at din nye varevogn bliver leveret og klargjort fra forhandleren.

Oscar Biludlejning

Hos Oscar Biludlejning kan du finde din nye erhvervspartner, hvis du ønsker at minilease hele eller dele af din flåde. Lej en varevogn på månedsbasis og oplev fordelene ved minileasing.

Oscar Biludlejning har over 100 afdelinger i Danmark, med et bredt udvalg af små og store varevogne, som kan udfylde dine behov. Du kan se udvalget på Oscar Biludlejnings hjemmeside og booke din næste varevogn direkte online. Ønsker du en skræddersyet løsning bør du kontakte kundeservice på mail [email=info@hejoscar.dk]info@hejoscar.dk[/email] eller telefon 42909048.