Abonnementsartikel

Med et mobilt værksted med alt til slangereparation kan der spares megen tid, når en slange går i stykker.

Går en hydraulikslange i stykker, skal der laves en ny, og da der enten skal skaffes en fra lageret eller der fremstiles én, går der tid. Ofte handler det om kostbar tid, men det har det tyske firma Eckstein en løsning på. De sælger nemlig fuldt udrustede mobile værksteder i form af varebiler med alt det, der skal til for at lave hydraulikslanger. På Agritechnica messen viste de en af deres fuldt udstyrede varevogne frem.

Firmaet Eckstein har speciale i at indrette Citan, Vito og Sprinter vare- og kassevognene fra Mercedes som rullende værksteder med reservedele, slanger, klipper og værktøj.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Salgschef André Stajcar fortæller, at indretningen kan selvfølgelig foregå helt efter kundens ønske. Han nævnet også, at det er muligt at få det mobile værksted monteret i et andet bilmærke.

Udtræksskufferne løber i ekstra kraftige skinner, og det samme gælder også for presseværktøjet, som også er til at trække ud.

Salgschef André Stajcar

Eckstein

- Men vi har valgt Mercedes, fordi det er holdbare biler, og yderligere er de velegnede til det program og de værktøjer vi har, siger André Stajcar.

Komplet værksted

Bag sidedøren er der et sortiment af slanger med forskellige dimensioner, og der er også en tilsvarende mængde beskyttelsesstrømper i de størrelser, der passer til slangedimensionerne.

Via bilens bagdør er der adgang til udtræksskuffer med blandt andet forskruninger, studser omløbere og andet. En af skufferne indeholder pressere til de forskellige diametre af pressekraver Lige over denne udtræksskuffe finder man presseværktøjet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi udvikler løbende på konceptet, og vi sigter efter at lave det hele, så der er lettest mulig adgang til alt det, man får brug for. Udtræksskufferne løber i ekstra kraftige skinner, og det samme gælder også for presseværktøjet, som er monteret på specielt kraftige skinner.

- Ved at anvende udtræksskinner som basis, opnår vi, at det hele bliver så overskueligt som muligt. Samtidig giver det også mulighed for at man kan trække presseværktøjet så langt ud, at det er let at betjene fra enhver vinkel, fortæller André Stajcar.