Arrangørerne af entreprenørmessen melder, at E&H igen løber af stablen i 2021.

Lørdag sluttede fagmessen Entreprenør og Håndværk, E&H. Det var tredje gang, messen foregik, og da MCH Messecenter Herning og Maskinleverandørernes oprindelige aftale lød på tre udgaver, har det været usikkert, om man ville se en fjerde udgave af messen.

Den tvivl kan nu forsvinde.

- De besøgende, der kommer, er professionelle folk, og der er en faglighed, som jeg ikke vil være foruden. Jeg tør godt garantere, at E&H vender tilbage i 2021, siger Palle Kjærsgaard, formand for Maskinleverandørerne, entreprenørsektionen.

Beslutningstagerne kom

Besøgstallet er gjort op 5758 gæster. Med 128 udstillere giver det i snit 15 gæster per udstiller per dag. Det lyder ikke prangende, men man kan til gengæld sige, at E&H har haft en del gæster med beslutningskompetence.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Pon Equipment var blandt messens største udstillere. Det var udefra set også en af messen mest besøgte stande. Et par håndfulde demo-maskiner var nærmest i gang for morgen til aften alle tre dage, og noget tyder på, at de besøgende kunne lide, hvad de prøvede.

- Vi har haft en fantastisk messe. Mange har prøvekørt vores nyhed (gravemaskinen Cat 323, red.) og vores andre maskiner, og vi har lukket 31 handler, fortalte salgs- og marktingsdirektør Michael Bahn Jørgensen fra Pon, da han talte med Maskinteknik tidligt lørdag formiddag.

Ifølge salgsdirektøren, var en stor del af handlerne reelt lavet på E&H og ikke forberedte hjemmefra, blot med E&H som skueplads for håndtrykket.

- Vi har lavet handler med fem helt nye kunder, vi ikke kendte i forvejen, sagde Michael Bahn Jørgensen.