Lohke Materieludlejning er i god udvikling. I slutningen af 2019 flyttede de til nyt domicil i Hvidovre og nu åbner de den første afdeling udenfor Sjælland. Den ligger i Esbjerg.

Lohke slog dørene op for første gang i april 2006, og siden start har kundebasen været støt stigende. Det er indtil videre blevet til tre afdelinger på Sjælland, en medarbejderstab på 70 og en udlejningsflåde, som er blandt de største i landet.

- Det er en del af en naturlig udvikling for os, at vi nu åbner den første afdeling i Jylland. Vi er en mellemstor virksomhed, som i dag ikke er så kendt i det jyske, men en del af vores jyske kunder har et stigende ønske om vores tilstedeværelse. Vi håber, at vi kan leve op til forventningerne og det vi fortsat godt vil være kendt for. Alle os i Team Lohke arbejder hver dag for at yde en god service og en personlig betjening, så vores kunder både føler sig godt behandlet, værdsat og ikke mindst hørt. Det er den gode service vi dyrker - og det er den gode service, vi vil være kendt for. Det lyder nok ret banalt, men det er det, vi har haft succes med nu i snart 14 år, siger Lohkes administrerende direktør, Carsten Lohmann.

rich-media-1
Administrerende direktør Carsten Lohmann. Pressefoto.

Lohke har allerede ansat et erfarent mandskab til Esbjerg-afdelingen, der skal servicere kunderne i Vestjylland fra februar måned.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Medarbejdere med stor erfaring

- Vi glæder os meget til at byde kunderne velkommen her i Esbjerg, siger afdelingsleder i Esbjerg, Kent Nielsen, som har arbejdet i udlejningsbranchen i mere end 20 år.

- Det er skønt at have en stærk virksomhed i ryggen, hvor fokus er på den gode kundeoplevelse og levering af kvalitetsmateriel til kunderne. Det er for os en kæmpe glæde, at vi nu kan åbne dørene og byde Verdens Bedste Kunder velkommen til Lohkes nye afdeling i Esbjerg, siger afdelingslederen.

rich-media-2
Den nye afdeling ligger på Østre Gjesingvej 3 i Esbjerg. Pressefoto.

Lohkes tre direktører og ejere, Carsten Lohmann, Lars Lohmann og Peter Kew, der har stiftet Lohke Materieludlejning, og det er stadig dem som ejer og driver virksomheden i dag.