Abonnementsartikel

Kingo Recycling øger resultatet markant i andet regnskabsår sammenlignet med fødeåret. Lillebror i Kingo-koncernen lægger dermed afstand til nedbrydningsselskabet.

Fra starten af 2018 blev Kingo Recycling skilt ud fra Kingo Karlsen, hvor sidstnævnte tager sig af nedrivningerne, mens det unge selskab primært står for drift af anlæg for henholdsvis rensning af forurenet jord og recycling af beton, tegl, asfalt, træ med mere, samt sortering og behandling af øvrigt bygge- og anlægsaffald.

Kingo Recycling har som storebror netop præsenteret årsregnskab for 2019, hvor man præsenterer en flot fremgang på resultatet før skat.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det endte sidste år på 4,5 millioner kroner mod 2,7 millioner kroner i 2018.

Omsætningen er ikke offentligt, men driftsresultatet er øget med 3,6 millioner kroner til i alt 14,1 millioner kroner. Af- og nedskrivninger samt personaleomkostning er dog også vokset med samlet 2,2 millioner i 2019 sammenlignet med 2018.

For 2020 forventer Kingo Recycling en fortsat høj aktivitet, og coronakrisen forventes ikke at have nogen videre indflydelse på regnskabet. Det skriver virksomheden i ledelsesberetningen.