Lyt til artiklen:

Sjørring fejrer jubilæum med rekord regnskab

00:00
Hastighed: ???x
02:09

I år fejrer Sjørring Maskinfabrik 75-års jubilæum. Særligt de seneste år har sat retning på maskinfabrikken, som i år forventer det bedste regnskab nogensinde.

I 1946 så Sjørring Maskinfabrik A/S dagens lys i landsbyen af samme navn i det nordvestlige Jylland. I dag, 75 år senere, er Sjørring en af de førende skovlproducenter til den europæiske entreprenørindustri.

- Sjørring Maskinfabrik har været på en lang og spændende rejse. Særligt de seneste år har der været fart på udviklingen, og det er ret godt ramt, at vi i året med 75-års jubilæum forventer at komme ud med det bedste regnskab nogensinde, fortæller Sjørring Maskinfabriks administrerende direktør Klaus Kalstrup.

Fra usikker grund til klar retning

For bare seks år siden var Sjørring på usikker grund, og den nye ledelse skulle gennemføre en omfattende turn-around. Men ikke blot et turn-around i klassisk forstand - ledelsen skulle skabe et levedygtigt fundament og ruste virksomheden til fremtidens udfordringer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I løbet af de seneste år optimerede Sjørring sin produktion og investerede kraftigt i både maskiner og teknologier. Produktudvikling var også en prioritet, og i 2019 lancerede Sjørring et graveskovlsprogram under eget navn og logo.

Også under Covid-19 krisen havde Sjørring fokus på udvikling, og i 2021 blev HYPER-serien lanceret - en serie af vægtoptimerede graveskovle, der reducerer gravemaskinens energiforbrug.

Sjørring har således udviklet sig fra at være en underleverandør af svejste konstruktioner til at være den førende skovlproducent i Europa indenfor entreprenørbranchen.

- Vi har i dag en klar vision og strategisk retning, som vi tror på - og indtil videre må vi konstatere, at det har båret frugt, fortæller Klaus Kalstrup.

Åbne døre

- Vi er i rivende udvikling, og det vil vi gerne markere og fejre. Derfor åbner vi dørene til fabrikken og inviterer til åbent hus den 30. oktober, fortæller Klaus Kalstrup.

Her kan samarbejdspartnere, kunder og andre interesserede opleve, hvordan Sjørring fremstiller grave- og læsseskovle, der primært leveres til Europa samt Syd- og Nordamerika.