Lyt til artiklen:

Jobstafet.dk springer ud i jobformidling for entreprenørbranchen

00:00
Hastighed: ???x
03:02

Abonnementsartikel

Jobstafet leverer nye muligheder inden for brancherne entreprenør, transport, administration og have, park og vej, hvilket har været efterspurgt af både arbejdsgivere og jobsøgere.

Med mere end 20 års erfaring i at forbinde arbejdsgiver og jobsøger inden for landbrugssektoren, har Jobstafet.dk længe været Danmarks største brancherettede jobportal. Nu er jobportalen udvidet med flere faggrupper, så udbuddet er blevet endnu større for både arbejdsgiver og jobsøger.

Jobstafet dækker nu brancherne: landbrug, entreprenør, transport, administration og have, park og vej. Virksomheden oplever, at udvidelsen er taget godt imod blandt brugerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På bare to måneder og kun ét jobopslag, fik jeg tre gode medarbejdere, fortæller Mikkel Helm, ejer af Frugtgården på Fyn i en pressemeddelelse.

Han har mange års erfaring med professionelt anlægsarbejde. Og i foråret 2023 søgte han medarbejdere inden for branchen have, park og vej. Det var en positiv oplevelse:

- Jeg vil helt klart bruge Jobstafet igen. Med den succes jeg har haft med det, er der ikke nogen grund til at søge andre steder. Det er her min målgruppe af jobsøgere er, siger han.

Erfaren support til at finde match

Bag Jobstafet sidder et dedikeret og erfarent team, der bruger den tid der skal til for at sikre, at brugerne får den rette hjælp og vejledning i rekrutteringsprocessen. Sådan stræber Jobstafet efter at sikre en høj succesrate, samt hurtige og gode match mellem arbejdsgiver og jobsøger.

- Vi har i mange år haft fokus på landbrugsbranchen, og der er et stort overlap mellem brancherne. Derfor er de fire nye brancher bestemt ikke ukendt land for os, siger Christina Bentzen, teamleder hos Jobstafet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det genkender Mikkel Helm.

- Jeg blev guidet godt hele vejen i rekrutteringsprocessen, der var rigtig god support. Vi talte faktisk længe sammen. Jeg fik også gode råd og vejledning til hvad der kan være godt at skrive i et jobopslag og hvad der virker godt for at få de rigtige medarbejdere. Supporten var rigtig gode til at fortælle om hvordan man bruger Jobstafet, siger Mikkel Helm.

Jobstafet hjælper med at eksponere jobopslagene for de rette jobsøgere på de rette kanaler, og virksomheden er også en løbende sparringspartner gennem hele rekrutteringsprocessen.

- Vores kerneopgave er jo at understøtte branchen, så den forbliver et attraktivt marked. Derfor mener vi også, at vi er de rette til at løse behovet i markedet for de nye brancher, vi udvider vores jobportal med, afslutter Christina Bentzen.

Fakta:
Jobstafet.dk blev etableret af LandboUngdom i 2002 og er i dag den største jobformidler i landbruget med mere end 7.100 oprettede kandidater og 3.400 oprettede arbejdsgivere.