Lyt til artiklen:

DM i kloak vender tilbage

00:00
Hastighed: ???x
01:19

Abonnementsartikel

Kloakmessen inviterer til rør-kamp i slutningen af januar.

Der fløjtes op til kamp på rør og bøjninger fra første færd, når Kloakmessen 2024 åbner i Fredericia torsdag den 25. januar.

Danske Kloakmestres formand, Flemming Geipel, er også tovholder på det traditionsrige DM i Kloak, som er en fast bestanddel af messen. Og han har nu programmet klar for de to dage, hvor der skal kæmpes indædt i sandkasserne i den store messehal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DM-dysten åbnes med briefing af deltagerne i DM i Kloak 2024, og umiddelbart efter skydes første heat i gang. Efter to timers anstrengelser får deltagerne bedømt deres præstationerne af dommerne, og derefter følger heat 2 efter samme model. Dagen i sandkasserne rundes af med bekendtgørelse af finalisterne til næste dag.

Dagen efter, fredag den 26. januar, går finalen i gang, efter at deltagerne er briefet om forløbet. Forude venter tre timers koncentreret indsats, som skal vise det ypperste, den danske kloakbranchen kan byde på. Fagdommerne stikker igen hovederne sammen og bedømmer opgaverne, hvorefter de danske mestre kan kåres og modtage præmier og ikke mindst hyldest.