Lyt til artiklen:

Vejdirektoratet inviterer til leverandørdag

00:00
Hastighed: ???x
02:06

Abonnementsartikel

Interesserede entreprenører får mulighed for at dele viden om kommende års infrastrukturopgaver den 6. marts.

Vejdirektoratet har allerede travlt med mange af de projekter, som blev udmøntet i det brede politiske infrastrukturforlig fra 2021, Infrastrukturplan 2035. Den politiske aftale betyder, at Vejdirektoratet i perioden 2021 til 2035 har ansvaret for at gennemføre projekter for cirka 56 milliarder kroner.

En del entrepriser er allerede udbudt og endnu flere kommer i udbud i år og til næste år, så der bliver mere travlt de kommende år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores mål med Leverandørdagen er at klæde interesserede entreprenører bedst muligt på til de kommende års opgaver. Så de kender de forskellige projekter, som kommer og typer og størrelser af entrepriser i dem. Vi vil blandt andet fortælle om Kalundborgmotorvejen og Hillerødmotorvejen. Der er travlt, og der bliver endnu mere at se til, så det er vigtigt at gøre det nemt for alle parter, så både entreprenører og bygherre får succes med gennemførelse af de mange opgaver, siger Erik Stoklund Larsen, anlægsdirektør i Vejdirektoratet.

Ud over at præsentere de kommende to års projekter og udbud, vil der på dagen også være et udstillingsområde med information om en række forskellige projekter, og man får mulighed for at stille spørgsmål til vores fagspecialister indenfor blandt andet BIM og arbejdsmiljø og måske kommende samarbejdspartnere.

Eftermiddagen byder på faglige indlæg om klimatiltag, styring og samarbejde og udbud & tildeling.

- På Leverandørdagen giver vi en indflyvning til Vejdirektoratets mange projekter, overvejelser for de kommende års entrepriser og indblik i de faglige discipliner, der skal bruges af entreprenørerne for at byde på vores projekter, siger Erik Stoklund Larsen.

Leverandørdagen bliver afholdt på Milling Hotel Park i Middelfart onsdag den 6. marts kl. 12-16. Læs mere om Leverandørdagen her