Abonnementsartikel

Kemp & Lauritzen sætter med ansættelsen af Ole Arenfeldt Jensen som ny direktør i L&H-Rørbyg nu øget fokus på at styrke selskabets position på vvs/rør-markedet

L&H-Rørbyg får fra 1. november ny direktør i form af Ole Arenfeldt Jensen, der sætter sig i spidsen for at videreudvikle selskabets stærke kompetencer inden for VVS, rørinstallationer, industriservice og fjernvarme i hele Danmark samt i Norge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ole Arenfeldt er uddannet cand. merc. fra Handelshøjskolen i Århus og kommer fra en stilling som COO i Logstor Group. Tidligere har han været regionsdirektør i Wavin samt administrerende direktør for Nordisk Wavin.

Han glæder sig til at kaste sig over opgaverne i L&H-Rørbyg og sætte gang i opgaven med at udvikle selskabet, øge samarbejdet i de mange projekter og professionalisere arbejdet i de enkelte entrepriser i endnu højere grad fremadrettet.

- Jeg tænder på kompleksiteten i L&H-Rørbygs projekter og finder det spændende at arbejde med selskabets store entrepriser, der ofte er komplekse og teknisk krævende. Her bliver det min fornemmeste opgave at forsøge at få indbygget endnu mere forretningsforståelse og samarbejde ind i projekterne, siger Ole Arenfeldt.

En række vækstmuligheder

L&H-Rørbyg udfører en lang række opgaver og besidder en række særlige kompetencer inden for industrielle røranlæg - herunder til olie/gas-industrien herhjemme og i Norge - og selskabet har afdelinger i Hvidovre, Kalundborg, Odense, Fredericia, Herning, Aarhus og Aalborg.

Desuden arbejder selskabet med fjernvarmeprojekter i både Danmark og Norge, samt løser en lang række serviceopgaver inden for VVS-området. L&H-Rørbyg omsatte i 2011 for 548 millioner kroner og beskæftigede godt 430 personer - og indgår som et af tre selskaber i Kemp & Lauritzen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For Ole Arenfeldt rummer selskabet en række vækstmuligheder - ikke mindst på baggrund af det tætte samspil med de øvrige fagområder i Kemp & Lauritzen-koncernen.

- L&H-Rørbyg har et stort potentiale for videreudvikling qua vores størrelse samt med hele Kemp & Lauritzens organisation og fagkompetencer i ryggen. Vi skal i hele organisationen blive endnu bedre til at udnytte, at vi er tre stærke selskaber og videreudvikle alle fagene sammen, siger Ole Arenfeldt Jensen.