Abonnementsartikel

Stiholt Hydraulic A/S er klar med ny sneplov fra Arctic Machine. Gmeiners saltspredere er i introduktionsfasen.

Vinteren er over Danmark, og den sender sneplove og saltspredere i aktion. Går man med tanker om at skifte sneploven ud, så er der interessant nyt fra Arctic Machine.

Stiholt Hydraulic A/S, der blandt andet importerer og forhandler sneplovene fra finske Arctic Machine samt saltspredere fra tyske Gmeiner, har hentet en ny sneplov-model hjem til Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er tale om en ny model til montering på lastbil. Ploven er en del lettere end normale plov, og den er velegnet til lette lastbiler, som kører i byområder, forklarer Bruno Pallesen, salgschef Bruno Pallesen, salgschef hos Stiholt Hydraulic A/S.

Ved hvad de får

Ploven er så ny, at der endnu ikke eksisterer et datablad på den, men Stiholt Hydraulic A/S har allerede fået den første hjem, og er klar til levering nu, understreger salgschefen:

- Der er to nye modeller, men vi har valgt at tage en drejeplov hjem, som måler 3,40 meter i bredden målt på skæret. Den kan skråstilles i en 42 graders vinkel, og i den position rydder den 2,55 meter i bredden. Ploven har som et ekstra aktiv et klapskær i gummi, hvilket gør at den ikke ødelægger striber på vejen og ved fodovergange.

Ploven vejer cirka 700 kg, og har en solid konstruktion. Stempelstængerne er eksempelvis af rustfrit stål.

Så har man en mellemstor lastbil med cirka 300 hk, så er der en ny sneplov på markedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er ikke for sent at handle sneplove, selv om vinteren er i gang. Vi har cirka 35 plove ude i udbud lige nu, lyder budskabet.

Arctic Machine er allerede et kendt mærke i Danmark, og det gør det lettere at bringe en ny model på banen.

- Folk kender Arctic Machine og ved, hvad de får med mærket. Den henvender sig til kommunerne, samt private entreprenører som rydder sne i byerne, siger Bruno Pallesen.

Gmeiner er et nyt bekendtskab på det danske marked, men mærket vil blive vist frem på messer herhjemme ved passende lejlighed, lyder det fra Stiholt Hydraulic A/S.