Abonnementsartikel

CG Jensen har underskrevet en ny fireårig kontrakt med Vejdirektoratet. Det er entreprenørvirksomhedens division Betonrenovering, der har vundet rammeaftalen Broteknisk Vedligehold Øst.

Den vundne aftalekontrakt betyder, at det er CG Jensen, der kommer til at stå for renovering og vedligehold af samtlige af Vejdirektoratets bygningsværker øst for Storebælt. Det er et særdeles erfarent hold, der kommer til at løse opgaven; de har nemlig også stået for opgaven igennem de sidste fire år.

Med den nye kontrakt kommer CG Jensen til at stå for drift og vedligehold af samtlige af Vejdirektoratets bygningsværker øst for Storebælt igennem i alt otte år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aftalen er strategisk vigtig for Betonrenovering og vækker stor glæde:

- Vi har vundet en driftskontrakt på cirka 830 broer. Det er vi glade for, det giver en god basis-aktivitet i Betonrenovering, forklarer projektleder i CG Jensen, Brian Mikael Kristensen.

Opgaven indebærer blandt andet reparation af slaghuller på broer, vedligeholdelse af broautoværn, udbedring af påkørselsskader, trafikomlægninger samt andre opgaver som rengøring og gartnerarbejde omkring bygningsværkerne.

Rammeaftalen giver en indtjening på minimum 4.7 millioner kroner årligt, men har tidligere år vist sig at ligge på et noget højere niveau. CG Jensen har i øjeblikket 16 mand beskæftiget med det nuværende brotekniske vedligehold.

CG Jensen vandt opgaven foran Christiansen & Essenbæk, NCC og Zacho-Lind. Kontrakten løber fra 1. januar 2018 til 31. december 2021.