Abonnementsartikel

Da L H Hockerup skulle bruge nyt nedrivningsmateriel, valgte man at købe stort ind, og folkene på gulvet bestemte.

På et tidspunkt var noget af det nedrivningsmateriel, som L H Hockerup bruger, ved at være der, hvor en udskiftning var ved at være tiltrængt. Nedrivningsfirmaet L H Hockerups smed, John Nielsen, kunne blandt andet konstatere, at de hydrauliske betonhamre firmaet rådede over, alt for ofte var inde på hans værksted. Men noget af det andet grej, som betonsaksene og en sorteringsgrab, var også med mindre og mindre intervaller en tur på filebænken for at komme under behandling af smedens kyndige hænder.

Bestemmer selv

Hos L H Hockerup er det normen, at dem, der har med tingene at gøre, også får lov til at bestemme, når der skal købes ind. Så da John Nielsen og kollegaen John Rasmussen gik til direktør Lars Hockerup, og bad om nyt udstyr, fik de omgående grønt lys.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Da vi skulle vælge, hvilke betonhamre firmaet skulle have, valgte vi ud fra kriterier som enkelthed og holdbarhed. Der er mange at vælge imellem, men efter at have undersøgt markedet grundigt, faldt valget på Indeco hamrene HP 5000 og HP 7000, som firmaet Viggo Bendz A/S har i sortimentet. På positivsiden talte blandt andet kvaliteteten og det faktum, at der er langt færre pakninger og tætninger i netop HP serien i forhold til andre på markedet, fortæller John Nielsen.

Repræsentanten kom omgående

Fra beslutningen om købet af de fem hamre var taget, og der efterfølgende var rettet kontakt til Viggo Bendz, gik der kun halvandet døgn, inden en repræsentant fra fabrikken i Italien dukkede op.

- Han var rejst den lange vej for at yde os rådgivning og sikre, at vi fik købt de helt rigtige hamre til opgaverne. Men det, at der kom en repræsentant fra Indeco så hurtigt, havde vi ganske enkelt heller ikke forestillet os. Derved følte vi, at vi var kommet i de rigtige hænder, tilføjer John Nielsen.

Også nye betonsakse

I kraft af man var i gang med at handle, tog man samtidig beslutning om at placere købet af fire nye betonsakse og en sorteringsgrab hos Viggo Bendz. Helt nøjagtigt handlede det om saksene fra Trevi Bene og en PMG 40 sorteringsgrab. Her var det igen John Nielsen og John Rasmussen, som havde det sidste ord at skulle have sagt angående indkøbene.

Direktør Lasse Hockerup fortæller, at man ved købet lagde vægt på, at få tingene fra den samme leverandør. Men ikke mindst, at han stoler på sine folk, og derfor gerne lægger beslutningerne ud, da det er dem, der har den daglige omgang med værktøjet og udstyret, der ved bedst.