Abonnementsartikel

Den tyske producent af neddelere Arjes har valgt ny samarbejdspartner i form af Østli Attachments.

Arjes GmbH indleder et samarbejde med Østli Attachments, som dermed får rollen som forhandler af Arjes produktprogram i Danmark, Grønland og Færøerne. Samarbejdet indebærer, at Østli Attachments markedsfører, sælger og supporterer Arjes maskiner og anlæg. Dette samarbejde skal udvide kendskabet til Arjes recycling innovation og Arjes maskinernes løsninger. Østli Attachments varetager salg og servicesupport via deres nuværende organisation.

Arjes fortæller, at de har været på udkig efter en samarbejdspartner i Danmark, som kan udvikle Arjes position på det danske marked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Lars Østli og teamet er meget driftige og har stor viden inden for udstyr til både genbrug og nedrivningsbranchen, samt mange års erfaring med salg og support af udstyr til entreprenørmaskiner, der kører i genbrug og nedrivning. Og med fuld adgang til vores maskiner og salgs- og supportnetværk ved vi, at Team Østli kommer til at yde en meget god indsats for os, siger Thomas Hayn, general manager hos Arjes Sales GmbH.

Det rigtige produkt

Østli Attachments blev etableret af Lars Østli i 2006 og var et resultat af en lang erfaring fra salg og service af entreprenørmaskiner hos Volvo Construction Equipment. Arjes maskinerne afspejler Lars Østlis fornemmelse for høj kvalitet og sikkerhed både ved service og i brug.

- Da vi første gang var i kontakt med Arjes, blev vi mødt med stor imødekommenhed. Et besøg hos en kunde med to Arjes neddelere i Sverige bekræftede, at her havde vi fat i det rigtige produkt. Turen gik derfor hurtigt videre til fabrikken i Leimbach. I løbet af besøget stod det klart for mig, at jeg skulle sige ja til dette nye samarbejde. Det er et stort, men bestemt skridt til nu at professionelt kunne markedsføre så stort et program af maskiner til genbrugsbranchen i Danmark, Grønland og Færøerne, og vi glæder os til dette samarbejde, siger Lars Østli.

Samarbejdet mellem Arjes Sales GmbH og Østli Attachments er trådt i kraft.