Abonnementsartikel

Ramirents 13 kundecentre har indkøbt et større parti materiel til et tocifret millionbeløb og udvider dermed de lokale maskinparker.

Ramirent har rustet sig til foråret med indkøb af et større parti nyt materiel til et tocifret millionbeløb.

- Ramirents hovedfokus er at servicere kunderne og deres løsningsbehov, og når efterspørgsel øges, køber vi selvfølgelig ind så vores beholdning matcher kundernes behov, siger Ramirents Direktør André Bakke i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det drejer sig blandt andet om nye 7, 13 og 16 tons Hamm valsetog, Kramer læssemaskiner, Thwaites og Hydrema dumpere, Kubota minigravere på el og Wacker Neuson 15 tons Gravemaskiner.

Mandskabsvogne

Ramirent oplyser desuden, at de oplever stor interesse for miljøvenlige letvogne, og derfor er der indkøbt en række fire- og sekspersoners mandskabsvogne, firemands Pioneer vogne, firemands miljøvogne og tre-rums Badmobiler fra Scanvogn.

Derudover er der indkøbt flere Atlas Copco generatorer, HTC gulvslibemaskiner, Wacker pladevibratorer og el-værktøj fra Hilti, så entreprenører og håndværkere altid kan få det nødvendige materiel hos de lokale Ramirent afdelinger.

- Så med forårets komme er vi endnu bedre beredt til at servicere vores kunders mange projekter i byggebranchen, industrien og den offentlige sektor, siger André Bakke.