Abonnementsartikel

Liebherr har lanceret ramme- og boremaskiner i den lette ende.

Det er nemt at blive den lille i Liebherr-familien. Selv når man vejer i omegnen af et halvt hundrede tons, er man en letvægter.

Det er tilfældet for to nye ramme- og boremaskiner, som Liebherr har lanceret. LRB 16 og LRB 18 tynger kun badevægten med henholdsvis 48 og 51 tons, og så er man altså undermåler i forhold til den større model i programmet hos den danske importør, Johs. Møllers Maskiner A/S. Næste på listen er LRB 355 på 95 tons.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Både LRB 16 og LRB 18 er allround ramme- og boremaskiner, hvor det er mailerens højde, der har bestemt typebetegnelserne. Henholdsvis 16 og 18 meter.

Vi ser store muligheder for de to mindre maskiner til opgaver også i Danmark.

Salgsdirektør Leif Rudebeck Petersen

JMM Group

- Vi ser store muligheder for de to mindre maskiner til opgaver også i Danmark. Den kompakte konstruktion og driftsvægt på blot 48 og 51 tons sikrer et lavt tryk, og maskinerne er udstyret med robust undervogn, der giver en fremragende stabilitet, fortæller salgsdirektør Leif Rudebeck Petersen hos JMM Group.

De nye ramme- og boremaskiner er som standard udstyret med avancerede styrings- og hjælpesystemer. Redskabsgenkendelse sparer umiddelbart tid ved skift, men samtidig overføres data om de enkelte redskabers ydelse ved hjælp af LiDAT, som er Liebherrs eget datasystem.