Abonnementsartikel

Fyns Kran Udstyr A/S og AB Kransystem ApS indgår strategisk samarbejde omkring salget af ABUS-traverskraner i Danmark.

Kranfabrikatet ABUS Kransysteme fra Tyskland er en af verdens førende producenter inden for traverskraner op til 120 tons, og kranerne har i mere end 16 år været forhandlet på det danske marked af AB Kransystem ApS i Aalborg.

Nu har Fyns Kran Udstyr A/S med virkning fra 1. januar 2020 indgået et strategisk samarbejde på salg- og markedsføring af ABUS-traverskraner i Danmark. Kombinationen af AB Kransystem ApS' erfaring og tekniske kompetence inden for større kraner og Fyns Kran Udstyr A/S' tætte markedskontakt og store kontaktflade, skal øge ABUS' markedsandele i Danmark i de kommende år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kran-markedet er ikke nyt for Fyns Kran Udstyr A/S. I mere end tyve år har vi leveret kranløsninger, og vi er vækstet markant på området gennem de senere år, og vi oplever en stigende efterspørgsel på større kranløsninger i dialogen med vores kunder. I AB kransystem ApS har vi fundet den helt rigtige partner, der kan bistå os med teknisk vejledning samt det stærke brand, som ABUS samtidig er, så nu står vi samlet med det stærkeste brand, der dækker alle markedets behov, siger Carsten M. Sørensen, administrerende direktør i Fyns Kran Udstyr.

Tom Jacobsen, indehaver af AB Kransystem ApS, glæder sig ligeledes over samarbejdet.

- Vores store passion for teknik og gode løsninger inden for kranområdet går hånd i hånd med Fyns Kran Udstyr A/S' stærke kommercielle egenskaber. Vi vil aldrig kunne nå ud i hjørnerne af markedet, som Fyns Kran Udstyr A/S kan, og samtidig så deler vi en grundholdning om at levere kvalitet, både i rådgivningen samt før, under og efter at kranløsningen er leveret.