sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Sådan undgås ulykker i industrien

00:00
Hastighed: ???x
02:36

Abonnementsartikel

I industrien sker der hvert år alt for mange uheld og nogle af dem er desværre med fatalt udfald. Det er derfor vigtigt at en virksomhed forsøger at gøre hvad der kan gøres for at undgå arbejdsulykker og det behøver ikke at kræve alverden for at blive forbedret

Kom sikkert rundt fra a til b med industrispejle

Når man har et lager, er det som oftest pakket med hylder og reoler på hver en m2 der er at finde. Det betyder også at der er småt med plads fra jorden og der findes en masse blinde vinkler, hvor uheldene kan komme hurtigt ud af det blå, fordi man netop ikke kan se nok frem.

Især i forhold til blinde vinkler kan en virksomhed komme langt med industrispejle. Disse kan hjælpe både de gående på lageret samt truckførerne til, at der kan skabes et overblik over om der er nogle rundt om hjørnet.

På en arbejdsplads som et lager, ved alle der har arbejdet et sådant sted, at det handler om at der skal være en vis fart på hele tiden, for at man kan nå dagens opgaver. Det vil også sige at man helt automatisk som truckfører vil træde lidt tungere på speedpedalen for at komme hurtigere fra a til b.

Hvis man i et travlt miljø har en masse blinde vinkler, vil det være nødvendigt at man enten stopper helt op og kører forsigtigt frem hver gang. Desværre vil mange dog have en tendens til at begynde at tage chancer, især hvis der er meget at nå på kort tid og det er her hvor det kan gå grueligt galt.

Hold et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med sikkerheden

Når der er monteret industrispejle de nødvendige steder, vil en truckfører med ro i sindet kunne holde tempoet oppe og udføre sit arbejde uden at skulle bremse op, for at opdage at der ret sandsynligt var fri bane. Der kan nemlig ses i spejlet om der er nogle på den anden side af svinget, som man skal passe på og bremse op for eller ej.

Det kan altså hurtigt betale sig for en virksomhed med et pakket lager at montere disse industrispejle de nødvendige steder, for kan den ansatte i trucken holde tempoet oppe i stedet for at skulle drosle ned ved hvert et hjørne, så frigives der automatisk mange minutter i sidste ende til at få mere fra hånden.

Trucks er tunge og det er derfor som oftest også nogle slemme skader der ses, når der er kollision med sådan en maskine. Det kan være svært for et lager at lave adgang forbudt for gående personale, fordi det ikke alt sammen er arbejde der skal udføres med en truck eller en el-hund som nogle også bruger. Det giver derfor bedst mening at der først og fremmest optimeres på sikkerheden på arbejdspladsen ved hjælp af industrispejle.

Industrispejle fra Trafikspejle.dk er alle inklusiv det der skal bruges i forbindelse med monteringen og det kan derfor hurtigt og let blive monteret som det skal. Er du i tvivl om hvor det rette sted til monteringen skal være, kan du kontakte virksomheden for at få råd og vejledning herom.