Lyt til artiklen:

Mecalac tilføjer ny serie til jernbanesegmentet

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Mecalac har netop tilføjet fire nye maskiner til jernbanesegmentet.

Mecalac har netop lanceret fire nye maskiner, der henvender sig til jernbaneindustrien. Serien, der hedder MRail, består af to gravemaskiner på bånd; 106MRail og 136MRail og to på hjul; 156MRail og 216MRail.

Mecalac har arbejdet med anerkendte jernbanepartnere i over 20 år og herigennem erhvervet sig en solid ekspertise på området. Producenten har netop oprettet en ny afdeling, der er dedikeret til jernbanebranchen - alt fra forskning og udvikling til produkt- og salgssupport.

106MRail og 136MRail bygger på MCR-konceptet.

rich-media-2
Her ses 106MRail. Foto: Mecalac.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

De er designet til at være den ultimative nyttemaskine til størstedelen af service- og vedligeholdelsesarbejdet. De er også ideelle til arbejde i tunneler eller i trange områder.

Maskinerne 156MRail og 216MRail er baseret på MWR-konceptet. De giver løsninger til alle typer spor og en høj grad af bevægelsesfrihed, lyder det fra Mecalac.

rich-media-3
Her ses Mecalac 156MRail. Foto: Mecalac.

156MRail er dedikeret til bynetværk, undergrundsbaner og private spor. Det er en mellemstor maskine, der opfylder kravene til jernbaneapplikationer uden de dyre og komplekse systemer, der er knyttet til reglerne.

rich-media-4
Her ses 216MRail. Foto: Mecalac.

216MRail er den stærkeste maskine til de hårdeste opgaver, altid med nul kompromis om manøvredygtighed, smidighed og kompakthed, oplyser Mecalac.