Lyt til artiklen:

Topcon og Volvo hæver niveauet

00:00
Hastighed: ???x
02:16

Den halv-autonome gravefunktionalitet, som leveres af Volvo Active Control på Dig Assist-serien af redskaber, kan nu anvendes med Topcon 3D-MC-software.

At udgrave for at planere og opnå de samme ensartede resultater dag efter dag vil altid være en opgave for dygtige operatører, men der findes redskaber til at hjælpe med at forbedre ydelsen og strømline processen.

Volvo Active Control hjælper operatører på alle kvalifikationsniveauer ved at automatisere graveprocessen og nu vil en overflod af nye og mere komplekse projekter være mulige, takket være integration med Topcon 3D-MC.

Problemfri integration

Topcons software integreres med Volvo Active Control-menuerne, så operatøren hurtigt kan tilpasse, hvordan han/hun ønsker, at "Autos" skal fungere. Hvad enten operatøren graver grøfter, planerer hældninger eller laver stedprofiler, vil samarbejdet mellem Topcon 3D-MC og Volvo Active Control hjælpe ham/hende med at producere resultater - hurtigt og effektivt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Bedre udsyn og øget kontrol

3D-software er det ideelle valg til komplekse og større infrastrukturprojekter, idet den giver mere detaljerede og realistiske visualiseringer og hjælper med at forbedre effektiviteten og reducere kostbare fejl. De seneste opdateringer af Topcon 3D-MC for Volvo omfatter adgang over luften til Sitelink3D, support for LandXML-filer, en opfrisket grafisk brugergrænseflade og en fjern-supportfunktion over luften.

Den seneste version af Volvo Active Control-softwaren understøtter automatisk vippefunktion for vippeskovle og Steelwrist-tiltrotatorer samt en funktion til at vende tilbage til gravning kaldet Bucket Recall og automatiseret bagplanering.

Under brug af afgrænsningspakken kan operatøren også automatisk stoppe svingbevægelsen ved en indstillet vinkel for at hjælpe med gravning og læsning af lastbiler. Og hvis arbejdet foregår i snævre omgivelser, kan operatøren indstille hævning af bom og skovl samt svingning for at undgå forhindringer i siden eller ovenover.

For Volvo-kunder i Europa, Oceanien og Asien er Volvo Active Control i øjeblikket tilgængelig på Volvo EC220E, EC250E, EC300E og EC350E gravemaskiner på larvebånd.