Lyt til artiklen:

Indstil projekter til Betonens Priser 2023

00:00
Hastighed: ???x
02:59

Abonnementsartikel

Alle kan indstille et bygge- eller anlægsprojekt, uanset om det er en selv, en kollega eller måske en konkurrent, som står bag.

Branchesammenslutningen Dansk Beton har nu åbnet for indstilling til bygge- og anlægsprojekter til betonbranchens Oscar-uddeling, Betonens Priser 2023.

Det oplyser Dansk Beton i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bygherrer, arkitekter, rådgivere, entreprenører, betonproducenter og andre med interesse for byggeri og anlæg bliver indbudt til at indstille projekter, som står for et unikt arbejde i beton, lyder det.

Alle kan indstille projekter til Betonens Priser frem til 15. februar næste år. Vinderne bliver offentliggjort 1. juni 2023 til en prisfest i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Ved prisfesten deltager en lang række af byggeriets aktører, herunder også partnerkredsen bag de nominerede projekter.

Uddeling hvert andet år

Betonbranchens Oscar bliver afholdt hvert andet år, hvor der bliver uddelt tre priser i alt. Det er Betoninnovations Prisen, som tidligere hed Bæredygtig Beton Prisen, In-situ Prisen og Betonelement Prisen.

I 2021 vandt Orientkaj Station i København Bæredygtig Beton Prisen, Karen Blixens Plads i Ørestaden vandt In-situ Prisen, og Codan i Køge vandt Betonelement Prisen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Alle kan indstille et bygge- eller anlægsprojekt, uanset om det er dig selv, din kollega eller måske sågar en konkurrent, siger chef for Dansk Beton, Dorthe Mathiesen.

Beton-prisvindere fundet

Se også:

Beton-prisvindere fundet

- Og der er masser af gode projekter at pege på. Det vigtigste er, at de indstillede projekter står for et innovativt og unikt arbejde i beton, siger hun.

Indstil bygge- og anlægsprojekter nu og indtil 15. februar 2023 her

De tre priser

Prisen, som tidligere hed Bæredygtig Beton Prisen, hedder nu Betoninnovations Prisen.

Prisen bliver tildelt et prisværdigt bygge- eller anlægsprojekt, der anvender beton med fokus på æstetiske, sociale, bæredygtige, ressource-ansvarlige, energi- og miljømæssige løsninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Betoninnovations Prisen bliver uddelt af Dansk Beton og er en publikumspris, som alle kan indstille til og stemme på.

In-situ prisen bliver tildelt det pladsstøbte byggeri, eller anlæg, og de mange muligheder med fabriksbeton.

Prisen bliver uddelt af Fabriksbetonforeningen med støtte fra flere af foreningens medlemmer. Præmiering består af et kontant pengebeløb på 50.000 kroner.

Her er de nominerede til Bæredygtig Beton Prisen

Se også:

Her er de nominerede til Bæredygtig Beton Prisen

Betonelement Prisen er en arkitekturpris, som hædrer en høj arkitektonisk, innovativ og æstetetisk anvendelse af betonelementer i byggeriet.

Prisen bliver uddelt af Betonelement-Foreningen, og præmiering er Utzonstatuetten og et kontant pengebeløb på 75.000 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dansk Betons medlemskreds tæller knap 50 betonvirksomheder, der tilsammen udgør stort set alle betonprodukter i Danmark og beskæftiger cirka 6.000 medarbejdere.