Lyt til artiklen:

Usikre konjunkturer stiller krav til finansieringsløsning

00:00
Hastighed: ???x
02:44

Abonnementsartikel

Hos Scantruck har man god erfaring med fleksible finansieringsløsninger.

Krig i Europa og høj inflation har stor indflydelse på de økonomiske konjunkturer i samfundet, og maskinbranchen er ingen undtagelse. Derfor er det som entreprenør svært at vide, hvornår man skal handle nye maskiner og under hvilke økonomiske forudsætninger.

Maskinmarkedet har altid efterspurgt fleksible finansieringsløsninger, og som følge af den aktuelle verdenssituation er behovet ikke blevet mindre. I øjeblikket oplever Scantruck flere forespørgsler på fleksible finansieringsløsninger end hidtil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er blevet mere vanskeligt at forudsige, hvordan konjunkturerne vil udvikle sig. Det er svært at se mere end seks måneder frem, og derfor kan det være en fordel med en fleksibel finansieringsløsning, siger Claus Bjerregaard, salgschef i Scantruck.

Både traditionel og fleksibel finansiering

Som mangeårig importør og forhandler af et bredt program af maskiner til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget er Scantruck solidt funderet i branchen. Virksomheden har tidligere oplevet branchens store konjunkturudsving, og derfor kan de tilbyde forskellige finansieringsløsninger, hvis fleksibilitet kommer kunderne til gavn.

- På grund af usikkerheden ønsker flere i branchen netop at få ro på finansieringen. At man kan få skræddersyet sin finansieringsløsning, så den passer til sin virksomheds aktuelle likvide situation, og det kan man med Scantruck Finans, siger Claus Bjerregaard.

Som firmaejer er det vigtigt at kunne skalere sin virksomheds maskinpark både op og ned og på den måde justere, så man har det til rådighed, der skal bruges for at kunne løse opgaverne. Når behovene ændrer sig, stiller det krav til finansieringsaftalen.

- Vi kan tilbyde alt det, kunderne har brug for. Ud over traditionel finansiering tilbyder Scantruck Finans også fleksible finansieringsløsninger fra tre måneders løbetid, og aftalerne kan tilpasses hen ad vejen. For eksempel når der investeres i en ny maskine. Oftest starter kunderne med en skræddersyet løsning, og så bliver det hen ad vejen ændret til mere faste leasingaftaler. Kunderne har på den måde også mulighed for at se maskinerne an. Det er også nemt at komme ud af en aftale igen og ændre finansieringsaftalen, forklarer Claus Bjerregaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Entreprenøren, hvis opgaver er sæsonafhængige, kan eksempelvis indgå en aftale om differentierede ydelser, så der betales mere i højsæson og mindre, når indtjeningen er lavere. Et specielt eksempel kunne også være at betale én årlig ydelse og så renter løbende.

- Uanset hvem kunden er, står vi klar til at rådgive og vejlede. Vi tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger, når en handel skal finansieres, understreger Claus Bjerregaard.