Lyt til artiklen:

Søren Tscherning: Krystalkuglen er lidt sløret

00:00
Hastighed: ???x
01:53

Abonnementsartikel

Maskinteknik har bedt en række af branchens fremtrædende aktører om at se tilbage på 2022 - og frem mod 2023. I dag adm. direktør Søren Tscherning, Tscherning Gruppen.

Der er ingen tvivl om, at byggeriet samt nedrivnings- og anlægsbranchen er under pres. Men selvom krystalkuglen er lidt mere sløret end vanligt, ser Søren Tscherning, adm. direktør for Tscherning Gruppen, lyst på fremtiden.

- Byggeriet er gået ned, hvilket har direkte indflydelse på hele branchen. Men hos os er ordrebogen stadig god, vi følger vores budget, og vi har ikke droslet ned for vores aktiviteter, fortæller Søren Tscherning og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er kun vores igangværende arbejder på Fælledby, som er sat på stand-by grundet en byretsdom. Det er naturligvis ærgerligt for både os og for Fælledby, men det har ikke noget med den generelle regression at gøre.

Tscherning leverede i 2022 endnu et rekordresultat samtidig med, at Søren Tscherning fejrede sit 25-års jubilæum.

- Vi havde et fantastisk år i '22. Og jeg er ikke nervøs for 2023, da vi har et solidt fundament og står et stærkt sted. Men vi skal naturligvis have tungen lige i munden og være realistiske omkring de udfordringer, der kan opstå. Samtidig tror jeg, at der i 2023 vil være endnu mere fokus på den grønne omstilling i byggeriet - og vi er allerede rigtig godt med på denne omstilling, siger direktøren.

- Krigen i Ukraine, inflationen og Coronas stædige tilbagevenden bliver ved med at påvirke både branchen og resten af samfundet et stykke tid endnu. Derfor skal Tscherning og Tscherning Gruppen - ligesom alle andre - tilpasse sig den nye hverdag på markedet og tænke innovativt for at fastholde vores position. For os handler det om at levere kvalitet i alt, hvad vi laver samt at være lidt mere bæredygtige i vores løsninger, slutter Søren Tscherning.