Lyt til artiklen:

Stabil omsætning i ustabile tider

00:00
Hastighed: ???x
01:35

Abonnementsartikel

Entreprenøren Hoffmann A/S fortsætter med at vise stabile regnskaber. Både top og bundlinje steg svagt i 2022.

Før coronapandemien havde Hoffmann en 80/20 fordeling mellem private og offentlige opgaver, men det har de seneste år ændret sig til 50/50, blandt andet på grund af vundne rammeaftaler med Bygningsstyrelsen samt Gentofte Fjernvarmeforsyning.

Trods den noget anderledes fordeling og generelt flere projekter har virksomheden også i 2022 vist stabilitet, når det kommer til top- og bundlinje.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Omsætningen landede på 1,78 milliarder kroner mod 1,72 året før, mens årets resultat endte på 156,4 millioner kroner. Det var en forholdsvis god stigning på 10 millioner kroner i forhold til 146,7 millioner året før.

"Vanskelige businesscases for vores kunder kræver tidlig involvering af Hoffmann. Næsten alle typer projekter har i dag udfordringer økonomisk grundet stigende renteudgifter, materialeomkostninger og energipriser. Vejen gennem disse udfordringer er et økonomisk transparent samarbejde mellem kompetente partnere," lyder det i regnskabsmeddelelsen.

- Mange af vores kunder knytter derfor et tættere bånd til Hoffmann og indgår i strategiske rammeaftaler, dette gælder f.eks. Bygningsstyrelsen, Gentofte Fjernvarmeforsyning samt på pharma byggerier. På 82 procent af Hoffmanns omsætning er vi involveret helt fra projektets tilblivelse sammen med kunderne, siger administrerende direktør Torben Bjørk Nielsen.