Lyt til artiklen:

Stemas udstiller elmaskiner på grøn messe

00:00
Hastighed: ???x
03:07

Når mandskabet fra Stemas A/S rykker ud til udstillinger, messer og dyrskuer for at vise grej og materiel frem, er kaffemaskinen en af de vigtigste maskiner.

Også på Have & Landskab i Slagelse fra 30. august til 1. september får netop kaffebryggeren en central rolle i dialogen med de mange gæster, som forhandleren er klar til at tage imod. Det skriver Stemas i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi forudser faktisk et ganske stort forbrug af kaffe og andre gode ting på vores stand. Vi har nemlig rigtig mange maskiner med, som netop matcher de nye, emissionsfri tendenser og kan give anledning til meget snak, siger salgs- og eftermarkedschef Allan Højholt Pihl i pressemeddelelsen.

Op på traileren

En af maskinerne er en batteridrevet teleskoplæsser, som er med i konkurrencen om Maskinleverandørernes Innovationspris.

- Maskinen, der bejler til innovationstitlen, er den nye teleskoplæsser Weidemann T4512e, som med eldrift kan det samme som diesel-versionden, siger salgs- og eftermarkedschefen.

rich-media-2
Weidemann T4512e er med i dysten om Maskinleverandørernes Innovationspris. Pressefoto.

Med til Slagelse tager Stemas også en anden Weidemann på batteri. Der er tale om modellen 1190e, som var med landet rundt på årets dyrskuetur.

Flere maskinnyheder end nogensinde før på Have & Landskab

Se også:

Flere maskinnyheder end nogensinde før på Have & Landskab

Ifølge Stemas holder både den og Weidemann T4512e fint vægten til at lade sig transportere på en almindelig trailer uden at komme i karambolage med lovgivningen. Stemas-folkene venter, at begge maskiner vil hitte hos både kommuner, anlægsgartnere, murere og entreprenører.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det helt store elmærke

Foruden de elektriske maskiner viser Stemas også en håndfuld andre Weidemann-læssere og teleskoplæssere frem på den grønne messe.

ARBEJDSPLADSEN: Stemas A/S

Se også:

ARBEJDSPLADSEN: Stemas A/S

- Det bliver vores Wacher Neuson-maskiner, der bliver det helt store elmærke. Dels med et stort udvalg af komprimeringsmateriel, men også andre maskintyper på batteri, fortæller Allan Højholt Pihl.

Blandt andet er den elektriske gravemaskine EZ17e og den eldrevne hjuldumper DW15e med.

- Wacher Neuson har jo en hel Zero Emission-produktlinje med både hjullæssere, tromler, gravemaskiner, dumpere, stampere, pladevibratorer og stavvibratorer, og fabrikken er i det hele taget helt i front med emissionsfrit greb, fortæller han.

Generatorer og lystårne

Også Himoinsa skal med på udstilling. Den spanske producent er markedsledende inden for generatorer og lystårne, skriver Stemas, og begge maskintyper tager med til Slagelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det gør også den nyeste produktgruppe fra Himoinsa: Nemlig powerbanks eller batteripakker, som giver mulighed for at tage ekstra strøm i store mængder med ud på arbejdspladserne.

JMM-direktører er i festhumør

Se også:

JMM-direktører er i festhumør

Udover de mange eldrevne maskiner, kommer Stemas også til at sætte et godt udvalg af konventionelle maskiner fra alle hjørner af produktprogrammet på maskintransporten til Slagelse.