Lyt til artiklen:

HM Entreprenør forbedrer resultatet trods faldende omsætning

00:00
Hastighed: ???x
02:35

Abonnementsartikel

I det nyeste regnskab fra Horsens-baserede HM Entreprenør kan man læse, at virksomheden har øget indtjeningen betragteligt.

HM Entreprenør så omsætningen falde i det seneste regnskabsår fra 487 millioner kroner til 457 millioner kroner. Alligevel har entreprenøren formået at øge indtjeningen og kan således præsentere et resultat på 32,6 millioner kroner i regnskabsåret 2022/23 mod 19 millioner kroner i 2021/22.

I årsrapporten kategoriseres årets resultat som "tilfredsstillende" og "bedre end forventet."

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Regnskabsåret 2022/23 har været et begivenhedsrigt år, som har budt på flere spændende projekter i HM Entreprenør A/S. Særligt har Recharge City været et markant projekt, hvor HM Entreprenør A/S endnu engang beviser, at arbejdsomhed, handlekraft og kvalitet er nogle af kerneværdierne i organisationen. At vi i september 2022 kunne fejre første spadestik på projektet og allerede i september 2023 fejrede rejsegilde er netop et bevis på den driftighed, der er dybt forankret i HM Entreprenør A/S, udtaler bestyrelsesformand Peter Heide Wessel i selskabets årsrapport.

Recharge City bliver Europas første og største parkerings- og opladningscenter med EU-platincertificering. Recharge City ligger centralt ved en af Danmarks travleste strækninger ved afkørsel 57 - Horsens Syd, og HM Entreprenør har arbejdet på projektet siden efteråret 2022.

HM Entreprenør sælger ud af overskudsmateriel efter opkøb af konkursramt konkurrent

Se også:

HM Entreprenør sælger ud af overskudsmateriel efter opkøb af konkursramt konkurrent

- Recharge City er et af de største projekter nogensinde i HM Entreprenør A/S, og derfor kan jeg med stolthed sige, at alle medarbejdere, der er involveret i projektet, har leveret et fantastisk stykke arbejde - og til tiden som er HM Entreprenør A/S' mantra, siger Peter Heide Wessel.

I næste regnskabsår vil projektet nå sin afslutning, men med flere projekter i porteføljen ser entreprenøren frem mod et år med fortsat mange gode projekter og positiv vækst, lyder det.

- Vores forventninger til det kommende regnskabsår er positive. I kraft af vores ordrebeholdning på nuværende tidspunkt forventer vi fortsat stor aktivitet inden for vores kernekompetencer. Vi forventer, at omsætning, resultat og overskudsgrad vil ligge på niveau med regnskabsåret 2022/23, siger Peter Heide Wessel.