Lyt til artiklen:

CNH er blevet bedre til at tjene penge

00:00
Hastighed: ???x
02:21

Abonnementsartikel

CNH Industrial hævede sidste år sin nettoindtjening med 17 procent på baggrund af en fem procent omsætningsfremgang.

Selskabet bag blandt andre Case Construction og New Holland, CNH Industrial, er lykkedes med at tjene væsentligt mere i 2023 end i 2022. Det viser det netop offentliggjorte regnskab for fjerde kvartal.

Tallene fra fjerde kvartal viser meget godt, hvilken øvelse CNH Industrial er lykkedes med. Med en omsætningstilbagegang på små to procent i forhold til samme periode sidste år, har selskabet realiseret en fire procent stigning i indtjeningen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samlet set omsatte selskabet for 24,7 milliarder dollars sidste år. Det er knap fem procent mere end i 2022. Til gengæld har en reduktion i omkostningerne gjort, at CNH har hævet indtjeningen med 17 procent.

Målsætningen om at gøre CNH Industrial til en mere profitabel virksomhed var en del af opdraget for Scott W. Wine, da han blev hentet ind fra Polaris i 2021.

rich-media-2
Scott W. Wine har stået i spidsen for CNH Industrial siden januar 2021. Foto: CNH Industrial.

- For to år siden satte vi ambitiøse mål for vores indtjeningsmargin på både vores landbrugs- og entreprenørsegmenter. Dem har vi nået tidligere end planlagt, siger topchefen i forbindelse med offentliggørelsen af kvartalsregnskabet.

- Disse resultater, rekordhøj omsætning og nettoindtægt for hele året, afspejler CNH-holdets utrættelige indsats for at gøre virksomheden mere simpel, udvide vores gennemløbsmargener, integrere verdensklasseteknologi med vores fantastiske jern, og sætte vores kunder i centrum for alt, hvad vi gør, siger Scott. W. Wine.

CNH Industrial noterede et noget mere udfordrende marked i fjerde kvartal sammenlignet med de tre foregående. Og i den forbindelse understreger topchefen, at man fortsat vil have fokus på at reducere selskabets omkostninger i indeværende år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Importør solgte nye maskiner for over en milliard kroner via danske forhandlere

Se også:

Importør solgte nye maskiner for over en milliard kroner via danske forhandlere

Udsigterne for 2024 stiller nemlig yderligere krav til CNH Industrial. Selskabet venter en omsætningstilbagegang på mellem 10-15 procent i landbrugssegmentet.

For entreprenørsegmentet ventes 2024-omsætningen at droppe med omkring 10 procent.