Abonnementsartikel

Udlejningsvirksomheden Nordjysk Lift har udvidet maskinparken med to valsetoge og seks tandemtromler fra Atlas Copco / Dynapac.

I 2015 og 2016 købte Nordjysk Lift valsetoge og tromler hos leverandøren Erenfred Pedersen A/S. Siden er efterspørgslen vokset, og derfor har Nordjysk Lift igen valgt at investere i netop Atlas Copco / Dynapac valsetog og tromler. Det fortæller Erenfred Pedersen i en pressemeddelelse.

Helt konkret er der tale om valsetogene CA1300D og CA1500D samt tandemtromlerne CC900, CC1100, CC1200 og CC1300C.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nordjysk Lift kan nu tilbyde valsetoge og tromler med høj driftssikkerhed og brændstoføkonomi. De mange forskellige valsetog og tromler har til formål at møde branchens mangeartede behov. Eksempelvis er valsetoget CA1300D købt ind for at møde de mindre og mellemstore komprimeringsopgaver, hvor CA1500D imødekommer de større komprimeringsopgaver. Tromlerne CC900, CC1100, CC1200 og CC1300C er investeret i for at imødekomme behovet på mindre og mellemstore projekter, hvor pladsen er lille og behovet for effektivitet er høj, fortæller Jacob Frost Sørensen, Salgschef hos Nordjysk Lift.

Drejelige førerplatforme

Valsetogene CA1300D og CA1500D er selvkørende, knækstyrede vibrationsvalsetog med hydrostatisk fremdrift af valse og baghjul. Deres miljøvenlige motorer ligger på tværs og er derved yderst servicevenlig, samtidig med at det forkorter maskinens samlede længde, lyder det fra Erenfred Pedersen. Maskinernes vægtfordeling mellem front og bag skal i øvrigt sikre en optimal fremdrift. Kabinen i de to modeller fremhæves for at være rummelige, afvibrerede og støjsvage, mens en drejelig komfortførerplatform med 180 graders arbejdsradius skal give gode arbejdsstillinger.

De mindre maskiner, tromlerne CC900, CC1100, CC1200 og CC1300C, er glatvalsede tandemtromler, der er udviklet med henblik på at opnå optimale komprimeringsresultater, blandt andet ved at give maskinføreren optimale arbejdsbetingelser og fuld komprimeringskontrol gennem optimal synlighed til alle sider. Tromlerne er hver især udstyrede med en kraftfuld og stille 3-cylinders vandkølet motor, så den kan bruges i tættere befolkede områder. Den store valsediameter skal i øvrigt gøre maskinen velegnet til både bløde og hårde slidlagsbelægninger. Dertil kommer et overskueligt instrumentpanel med alle de nødvendige informationer, som ifølge Erenfred Pedersen sikrer en god og sikker drift.