Abonnementsartikel

Hvert år afholder Case Construction Equipment en cowboytema-konkurrence med firmaets entreprenørmaskiner.

PARIS - Hvem er Europas bedste til at tæmme Cases entreprenørmaskiner? Det fik vi svar på i weekenden, hvor hold fra 13 lande mødtes til en venskabelig dyst med den amerikanske virksomheds maskiner.

Danmarks hold, bestående af Bendt Risom, Martin Vesti Thygesen og Tommy Brus Pedersen samt deres træner og holdleder Arne Nordestgaard, tog tre medajler og en pokal med hjem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ukendte discipliner

De tre holddeltagere har deres daglige gang i forskellige virksomheder, hvor de anvender maskinerne i deres daglige arbejde. Selvom det er nogle garvede folk, der er på det danske hold, så er de enkelte discipliner langt fra det, folkene laver til hverdag fortæller Arne Nordestgaard, der er distriktschef for Case Construction hos S.D. Kjærsgaard A/S, har været holdleder i flere år for de danske teams, der har deltaget i det årlige konkurrence.

- Det er forskellige konkurrencediscipliner hvert år, så vi ved ikke, hvad der kommer til at ske. Heldigvis har vi mulighed for at øve discliplinerne nogle timer dagen før konkurrencen går i gang, siger han.

I videoen kan du se, hvilke discipliner det danske hold var igennem på konkurrencedagen i Frankrig.