Abonnementsartikel

Meldgaard Handel A/S overtager forhandlingen i Danmark af Terex Ecotec fra Kubik Service ApS.

Fra første december 2017 har Meldgaard Handel A/S og Kubik Service ApS aftalt at forhandlingen af Terex Ecotec fortsætter hos Meldgaard Handel A/S.

Hos Meldgaard Handel A/S er man meget tilfredse med at overdragelsen af agenturet er sket i fuld overensstemmelse mellem Kubik Service ApS og Terex Ecotec.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Terex Ecotec fra Nordirland er et brand i Terex gruppen, som i en årrække har specialiseret sig i langsomgående mobile neddelere på bælter fra 25 tons til knap 40 tons, hurtiggående neddelere på aksler fra 20 til 25 tons, samt milevender på 10 tons. Der ud over er der et stort udvalg i mobile tromlesorterer på enten bælter eller aksler fra 5 meter tromler på 15 tons op til godt 9 meter mobile tromler på knap 40 tons.

Med Terex Ecotec produkter er Meldgaard Handel A/S en full line leverandør på det danske marked, hvor virksomheden gennem godt 30 år har været en trofast leverandør og rådgiver til råstof, nedbrydnings og genvindings industrien.

- Vi har i Meldgaard ofte fået henvendelser fra vores kunder om ikke vi kunne levere neddelere og tromlesorterer, og indtil videre har vi kunne opfylde behovet hvis det var brugte maskiner, da vi igennem årene har leveret mange brugte og totalrenoverede neddelere og tromlesorterer. Nu kan vi endelig også tilbyde fabriksnye kvalitetsprodukter via Terex Ecotec, og vi kender jo Terex navnet i forvejen da vi har agenturet på Terex Finlay som primært henvender sig til nedbrydere, entreprenører og grusgravsindustrien. Med Terex Ecotec skal vi nu være synlige i affald, biomasse og miljø industrien, men da vi elsker udfordringer, glæder vi egentlig bare til at komme i gang, siger afdelingschef Klaus Meldgaard i n pressemeddelelse.