Abonnementsartikel

Entreprenørvirksomheden Züblin A/S har vundet Dansk-Tysk Handelskammers Erhvervspris, som blandt andet gives for innovation og forretningsmæssig succes.

Christian IV's smukke børsbygning lagde festlige rammer til, da Dansk-Tysk Handelskammer fejrede sit 25-års jubilæum. Aftenens højdepunkt var uddeling af handelskammerets Erhvervspris 2017.

Züblin A/S, der er dansk datterselskab af tyske Ed. Züblin AG, vandt i tæt opløb med 17 andre nominerede virksomheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sin takketale sagde bestyrelsesformand Jens-Henrik Nicolaisen, at han var stolt på virksomhedens vegne over den anerkendelse af Züblins store og synlige aftryk på det danske samfund, som erhvervsprisen er udtryk for. Nicolaisen dedikerede prisen til virksomhedens dygtige, innovative og flittige medarbejdere.

Det var en ekspertjury, der i fællesskab med mere end 2000 afgivne brugerstemmer nåede frem til, at Züblin A/S blev vinder af årets dansk-tyske Erhvervspris.

Markante aftryk

Juryen fremhævede, at "Züblin de seneste fem år har opnået kraftig vækst i beskæftigelsen og syvdobling af omsætningen. Virksomheden har sat smukke, markante og varige aftryk i det danske samfund og ikke mindst i det københavnske bybillede blandt andet med metrobyggeri og Axel Towers fra 2017. At man med OPP-motorvejen Kliplev-Sønderborg har bragt innovation på det danske marked - og at man med stor gensidig udveksling af medarbejdere, bidrager kraftigt til win-win erhvervsrelationer mellem Tyskland og Danmark".

Züblin A/S er en af de største medlemsvirksomheder i Dansk Byggeri, som er glade for Erhvervsprisen på hele branchens vegne.

- Det er en flot anerkendelse af Züblin som innovativ og succesfuld virksomhed, men også et fortjent skulderklap til hele bygge- og anlægsbranchen, der sætter synlige aftryk overalt i det danske landskab og påtager sig et stort samfundsansvar blandt andet med uddannelse af lærlinge, siger administrerende direktør Lars Storr-Hansen fra Dansk Byggeri.