Abonnementsartikel

Ud af mange forskellige artikler om stort set alle aspekter i anlægsbranchen er her de fem, der blev læst allerflest gange i løbet af året.

2017 har budt på mange interessante begivenheder i anlægsbranchen - blandt andet store projektopstarter, nye maskiner, konkurrenceafgørelser, politiske tiltag, konkurser og åbninger af nye innovative virksomheder i branchen.

Blandt de mange artikler på dette web-site er her de fem, der blev læst flest gange.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nr. 5: Nyt maskinstyringssystem

På femtepladsen finder vi en artikel, der fortæller om Trimbles nyudviklede maskinstyringssystem Earthworks, som gennem tre uger er blevet testet hos M.J. Eriksson.

Nr. 4: Tragisk dødsulykke

Baggrunden for denne artikel er dybt tragisk, da der er tale om en dødsulykke i forbindelse med arbejde med en gravemaskine.

Nr. 3: Gravemaskinen fik nummerplade

På tredjepladsen finder vi en artikel om en mobil gravemaskine med en 12 tons anhænger som Vester Hæsinge Maskinstation A/S har valgt at indregistrere med nummerplader.

Nr. 2: Bøde for grusgravning

Den næstmest læste artikel i 2017 handler om, at NCC er kendt skyldig i at have udvundet grus inden for beskyttelseszonen til et fortidsminde. Det drejer sig om en overtrædelse af Naturbeskyttelsesloven i forbindelse med grusgravning.

Nr. 1: Mangel på betonarbejdere

Den mest læste artikel handler om, at entreprenøren CG Jensen i forbindelse med en opgave i Esbjerg fortæller, at man har svært ved at skaffe nok arbejdskraft til opgaven,