Rambøll er en blandt fire rådgivere, der netop har vundet en rammeaftale med Sund & Bælt på 600 millioner kroner hen over de næste otte år.

Sund & Bælt har ingået en otte år lang aftale med Rambøll. Rammeaftalen omfatter drift og vedligeholdelsesarbejde indenfor veje, jernbaner, havne, broer og tunneller og muligheden for at byde på mini-udbud for blandt andet en fast forbindelse over Kattegat samt ombygning af Kastrup St. i Københavns Lufthavn.

Rambøll har arbejdet for Sund & Bælt siden opførelsen af Storebæltsbroen, og samarbejdet har omfattet opgaver som drift og vedligehold på Storebæltsbroen, fornyelse af moniteringssystem og udarbejdelse af strategi for styrkelse af sikkerheden på Storebæltsbroen samt en række projekter på Øresund Landanlæg.

Hos Sund & Bælt har man været tilfredse med det mangeårige samarbejde og ser frem til fortsat at arbejde sammen i de kommende år:

- Vores ambition er at sætte nye standarder for effektiv drift af brugerbetalt infrastruktur ved at udnytte den nyeste teknologi på markedet. Samtidig har vi brug for at finde innovative løsninger i de store nye projekter, vi er i gang med. Vi har derfor haft fokus på digitale kompetencer i valg af rådgivere, og vi har høje forventninger til den værdi, Rambøll kan tilføre forretningen, siger Lars Fuhr Pedersen, teknisk direktør i Sund & Bælt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hos Rambøll ser man frem til at levere løsninger:

- Vi ser frem til at et godt og konstruktivt samarbejde med Sund & Bælt og til at løse de interessante projekter som denne rammeaftale giver mulighed for. Vi ser frem til at bringe vores kompetencer i spil, herunder i særdeleshed kompetencer og erfaringer indenfor digitalisering, automatisering og bæredygtighed, siger Asger Knudsen, Transport direktør fra Rambøll.