Abonnementsartikel

Stenderup overtager egen forhandling på Sjælland, som Dalmose har været franchisetager på i 25 år.

Der har i en længere periode været arbejdet på en forbedret løsning på Sjælland og det medfører at Stenderup har overtaget alle aktiviteter på Sjælland. Efter at have opereret på det sjællandske marked via egen afdeling og senest gennem franchise har Stenderup besluttet at øge fokus på dette marked via egne folk og forhandlere.

Stenderups produkter vil derfor fremadrettet blive solgt igennem egne sælgere og montører samt Gehl-forhandlere, der er repræsenteret lokalt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med vores strategi om at være markedsleder indenfor udvalgte nicheområder er det en naturlig udvikling at vi går direkte ud til slutkunden, siger administrerende direktør Stenderup, Troels Stausholm Jensen.

Dalmose har været franchisetager på Sjælland i 25 år.

Ny strategi

Troels Stausholm Jensen pointerer at Sjælland er et af virksomhedens absolut nøglemarkeder.

- Vi er ikke i tvivl om at Sjælland er en af vores hovedprioriteter, særligt ser vi et stort potentiale indenfor entreprenørmarkedet, og vi glæder os fremtidigt til, at afsløre nye øgede aktiviteter på området, som vil medvirke til at vi kan sikre en lokal og nærværende service, siger han.

Det fremtidige salgs-setup vil bestå af Henrik Lund og Carsten Bisgaard, som har stor erfaring med salg af entreprenørmaskiner på Sjælland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Foruden det interne salgsteam har Stenderup i dag et forhandlernetværk af Gehl-minilæssere på Sjælland, bestående af Havdrup Maskinforretning, Jamas og PH Maskinsalg & Service.

Stenderup er importør af Gehl, Trioliet og Seko i Danmark og har mere en 80 års erfaring inden for branchen.