sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

I alle moderne virksomheder, der har med produktion af fysiske varer at gøre, er mange og til tider tunge løft i akavede positioner en del af dagligdagen. Når der skal produceres fysiske varer, skal der løftes fysiske produkter ind og ud af virksomheden, hvilket kan være både ineffektivt og betyde slid på dine medarbejdere

Ligeledes vil der være mange processer i produktionen, der vil kræve forskellige arbejdshøjder, hvor et løftebord kan sørge for, at der er de rette ergonomiske forhold for at forebygge skader og slid.

Netop derfor kan det ofte være relevant med en scissor lift, arbejdsplatform eller andet løfteudstyr, der kan gøre de mange løft en hel del nemmere og derved løfte byrden fra dine medarbejdere.

Det gælder bl.a. i forbindelse med lager og logistik, hvor mange produkter skal løftes op på høje hylder, når de komme ind i virksomheden, mens de skal løftes ned igen, når det er tid for at komme fra lager og ind i produktionen.

Også i forbindelse med varemodtagning udefra er mange og tunge løft en del af hverdagen, når der skal løftes genstande fra lastvogne og varebiler ned i en højde, hvor dine medarbejdere kan håndtere dem.

Det samme gælder, når dine produkter skal pakkes og sendes videre ud i verden. Her er der ligeledes mange løft involveret, da forskellige ting ofte skal løftes i akavede positioner fra forskellige niveauer.

Endeligt er løft også en del af selve produktionen, hvor dele skal behandles eller forarbejdes på forskellige stationer og i forskellige højder, hvilket på samme måde stiller store krav til dine medarbejdere.

De mange forskellige løft kan dog undgås med det rette løfteudstyr, hvilket gavner effektiviteten i din virksomhed. Derudover vil det rette løfteudstyr også gavne de medarbejdere, der hver eneste dag skal håndtere de mange løft.

Det er ikke kun godt for moralen, arbejdsglæden og sundheden for den enkelte medarbejder. Det er nemlig også godt for virksomhedens økonomi, da du kan skrue ned for antallet af sygedage og længerevarende arbejdsskader.

Individuelle løsninger til din virksomhed

Hos TRANSLYFT finder du en samarbejdspartner, som erkender det store og varierede behov, som hver virksomhed har for bl.a. sakselifte, løfteborde og andet løfteudstyr. Derfor kan du altid kontakte TRANSLYFT, når du har en opgave, du gerne vil have løst i forbindelse med både produktion, lager og logistisk eller forsendelse.

Ikke to løfteopgaver er ens i en virksomhed, og for at sikre den optimale effektivitet og størst mulige hjælp til medarbejderen, er det vigtigt, at løfteudstyret passer til lige netop din produktion eller dit lager.

Her handler det ikke bare om størrelse og rækkevide - det handler bl.a. også om materialer, da nogle virksomheder kan have forskellige behov. Hvis du eksempelvis arbejder med fødevarer, kan det være vigtigt, at du får noget løfteudstyr, som er nemt at gøre rent og desinficere. Her kan TRANSLYFT eksempelvis lave et løftebord i rustfrit stål i et design, der er nemt at gøre rent og komme til, så alle krav til hygiejnen kan overholdes.

Disse og mange andre udfordringer kan TRANSLYFT hjælpe dig med at løse, og du skal derfor aldrig tøve med at tage kontakt, når du gerne vil have hjælp til at håndtere dine løft.