Lyt til artiklen:

Takeuchi laver "Engcon Ready" løsning til tiltrotator

00:00
Hastighed: ???x
02:07

Den japanske gravemaskineproducent vil forberede deres maskiner til løsningen. Første maskine i sigte er hjul-graveren TB295W.

Engcons tiltrotator, intelligente styresystemer og automatiske hurtigskift effektiviserer også mindre gravemaskiner. Efterspørgslen vokser efter en hurtigere 'time-to-market'. Det gælder om at minimere tiden hos forhandleren og give kunden adgang til maskinen så hurtigt som muligt.

"Engcon Ready" løsningen til TB295W er resultatet af et samarbejde mellem Engcon og Takeuchi for at muliggøre plug and play-installationer, hvilket minimerer installationstiderne for Engcons produkter.

Indførelsen af Engcon Ready-fabriksalternativet er det første skridt i et udvidet samarbejde med Takeuchi med det mål at tilbyde fabriksinstallerede og integrerede løsninger.

- Det eneste, der mangler, når maskinen når forhandlerens værksted, er et Engcon hurtigskift og en tiltrotator, så konfigurationen kan være komplet, fortsætter Fredrik Eklind fra Engcon Control Systems.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Sammenlignet med den traditionelle løsning - hvor forhandleren installerer - er det fabriksklare Engcon Ready løsning altså en fuldt integreret løsning, hvor komponenterne i Engcons styresystem er integreret som en del af maskinen, skriver Engcon i en pressemeddelelse.

Løsningen til TB295W betyder, at maskinen leveres med MIG2 joystick præget med Takeuchi navn, maskintilpasset ledningsnet og hydraulisk låseløsning QSC, der er tilpasset Engcons fuldautomatiske hurtigskift, som tilkobler redskaber, hydraulik og elektronik, uden at maskinføreren behøver at forlade kabinen.

Alt er desuden blevet specialudviklet i samarbejde med Takeuchi og monteret på Takeuchi-fabrikken i Nagano i Japan og er omfattet af samme fabriksgaranti som resten af maskinen.

Produktionen af TB295W med Engcon Ready løsning startede i august 2021, og de første enheder kommer snart ud til udvalgte markeder i Europa. Derefter vil enheden blive lanceret globalt.