Lyt til artiklen:

Fynsk firma arbejder på højtryk

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Kloakbranchens store fag- og indkøbsmesse i Fredericia er det klart vigtigste forum for Dansk Højtryk A/S, som har en lille nyhed med.

- Vi plejer at tale med besøgende uafbrudt, fra vi kommer til vi går. Vi har altid mange fagfolk på vores stand, og det er helt klart den bedste og vigtigste messe for os overhovedet, siger Jens Brok, indehaver og adm. direktør i Dansk Højtryk A/S, om firmaets deltagelse i Kloakmessen.

Messen afholdes hvert andet år i Messe C Fredericia. Næste udgave er til januar, hvis ellers coronasituationen tillader det.

Den vestfynske virksomhed fra Haarby udvikler, opbygger og servicerer kloakspulere, højtryksrensere, slamsugere med mere, og det passer som hånd i handske med Kloakmessens målgruppe og koncept, konstaterer Jens Brok.

Nyhed: Minispuler

De seneste års fremgang for kloakbranchen har smittet positivt af på Dansk Højtryk A/S, og det har covid 19-pandemien ikke rokket ved, fortæller direktøren.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi kan have udfordringer med at skaffe bestemte dele, men aktivitetsniveauet er ikke ændret af corona, måske nærmest tværtimod, siger Jens Brok, som blandt andet har en spændende nyhed med til messen i Fredericia.

- Vores værksted har for nylig udviklet og bygget en lille, smart kloakspuler til mindre kloakrør. Modellen, DH Kloakspuler Micro, er bygget i et mobilt trolley system, så den er nem at tage med ind til opgaver, påpeger direktøren, som glæder sig til at præsentere både nye og velkendte produkter på Kloakmessen, siger han..

rich-media-1
DH Kloakspuler Micro. Pressefoto.

Kloakmessen 2022 afholdes den 27.-28. januar i Messe C Fredericia i samarbejde med brancheforeningen Danske Kloakmestre. Flere end 130 udstillere og et udstillingsområde på 8000 kvadratmeter byder de forventet flere end 3000 besøgende fagfolk velkommen.