Lyt til artiklen:

Rototilt kommer tættere på de fynske kunder

00:00
Hastighed: ???x
02:14

Abonnementsartikel

En ny afdeling i Årslev på Fyn skal bringe tiltrotatorer, skovle og andet udstyr fra Rototilt tættere på kunden.

I byen Årslev på Fyn har den danske maskinforhandler Skovteknik åbnet en helt ny afdeling. Herfra foregår salg af maskinudstyr fra den svenske producent Rototilt.

- Vi har valgt at åbne den her afdeling, fordi vi gerne vil tættere på vores kunder, fortæller den nyudnævnte afdelingschef Kenn Harbo Andersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I den nye afdeling finder man et showroom, lagerfaciliteter, kontor og et lille mødelokale. Lige i øjeblikket er det lidt tyndt med udstyr i butikken, for ligesom stort set alle andre, oplever maskinforhandleren leveringsudfordringer.

rich-media-2
Den nye afdeling i Årslev på Fyn åbnede den 1. marts. Foto: Tim Søgaard.

- Hver mandag morgen sidder vi klar for at bestille det hjem, der nu skulle være mulighed for at skaffe. Vi er slet ikke bekymrede for, om vi får det solgt, fortæller Kenn Harbo Andersen.

Der er dog lidt udstyr i de store butiksvinduer ud mod vejen og på de små piedestaler i showroomet. Rototilts produktprogram spænder vidt. Udover tiltrotatorer finder man også skovle, pladevibratorer, grabber og meget mere. Og man kan få lige det, man ønsker, fortæller Kenn Harbo Andersen.

- Det bliver primært det gængse udstyr, vi kommer til at have her, men kommer der en kunde og spørger efter noget specifikt, bliver vedkommende ikke afvist, siger han.

rich-media-3
Lageret bærer præg af den høje efterspørgsel og ringe leveringsdygtighed. Foto: Tim Søgaard.

Afdelingen åbnede den 1. marts, og på trods af at udstyr til entreprenørmaskiner ikke lige skriger til alle, så har der allerede været en del forbi og snuse rundt, siger Kenn Harbo Andersen. Han håber dog på, at endnu flere vil lægge vejen forbi - og gerne en mulig kollega. Han er nemlig alene på pinden i den nye afdeling indtil videre. Inden længe vil man gerne ansætte en montør, der kan få base i afdelingen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skovteknik har afdelinger i Frederikshavn og Randers, hvorfra man også forhandler skovmaskiner fra John Deere. De medbringer det meste af det, de kan skrabe sammen, når turen går til Roskilde Dyrskue i slutningen af maj.

rich-media-5
I de store butiksvinduer står de tilbageværende produkter, som endnu ikke er blevet solgt endnu. Det er dog kun et spørgsmål om tid, lyder det fra Kenn Harbo Andersen. Foto: Tim Søgaard.

- Da vi bookede standplads, vidste vi ikke noget om de leveringsproblemer, vi ville rende ind i, så der kommer nok til at være godt med plads omkring udstyret på standen, siger Kenn Harbo Andersen.

Han og resten af teamet fra Skovteknik glæder sig dog meget til dyrskuet, som de udstiller på for første gang.