Lyt til artiklen:

Nyheder og netværk: GSV ser frem til maskin-mekka i München

00:00
Hastighed: ???x
02:21

Abonnementsartikel

Landets største udlejer af maskiner og materiel til bygge- og anlægsbranchen bruger blandt andet Bauma til at mødes med nye kontakter og få maskin-inspiration.

HEDEHUSENE: Godt 600.000 kvadratmeter udstillingsareal bliver i løbet af uge 43 besøgt af op mod 600.000 gæster, når Bauma 2022 skydes i gang. Verdens største messe for entreprenørmaskiner og -materiel er i fokus for de mange, der har en eller anden form for professionel interesse i entreprenørmaskiner - som for eksempel GSV Materieludlejning, som muligvis er landets flittigste indkøber.

Vi ser Bauma som et sted, man bør være. Både i forhold til at opleve nye tendenser og maskinnyheder, men lige så meget for at vedligeholde og udbygge det professionelle netværk.

Direktør Henrik B. Christensen, GSV Flåde og Indkøb

- Vi ser Bauma som et sted, man bør være. Både i forhold til at opleve nye tendenser og maskinnyheder, men lige så meget for at vedligeholde og udbygge det professionelle netværk, siger Henrik B. Christensen, som er direktør for afdelingen Flåde og Indkøb hos landets største udlejer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samler branchens aktører

Han tilføjer, at GSV i år sender en delegation af folk på tværs af afdelingerne indkøb, salg og marketing.

- Det er i høj grad en messe, der samler branchens aktører, og derfor gælder det for vores vedkomne om at få mange nye kontakter, men også at mødes med de eksisterende, siger han til Maskinteknik.

Siden sidste Bauma tilbage i 2019 er der sket rigtig meget hos GSV, som i mellemtiden er blevet opkøbt af franske Kiloutou Group, der er en stor spiller på europæisk plan.

- Vi er nu en del af en større europæisk familie, og derfor bruger vi også Bauma til at mødes med vores nye kollegaer fra nogle af de andre lande i Kiloutou-koncernen, siger Henrik B. Christensen.

GSV-direktør indtræder i direktionen hos Kiloutou

Se også:

GSV-direktør indtræder i direktionen hos Kiloutou

Kommer forberedt

Nul-emission bliver i år det helt store tema på messen, og det er også et vigtigt fokuspunkt for GSV.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er for mit eget vedkomne allerede en del møder i kalenderen. Vores fokus hos GSV er altid bæredygtighed, digitalisering og "mennesker før maskiner". Så vi kommer forberedte, og forventer at få svar på nogle af vores spørgsmål og info om hvad procenterne kommer med af bæredygtigt materiel i de kommende år, fastslår direktøren.

Han vil ikke udelukke, at GSV vil lukke et par mindre handler under selve messen.

- Men det bliver ikke i stor stil. Primært afføder Bauma en række efterfølgende møder og demonstrationer, hvor det er muligt at gå mere ned i detaljer om både maskinerne og et muligt samarbejde, siger han til Maskinteknik.