Lyt til artiklen:

Vi øjner nye markeder og muligheder

00:00
Hastighed: ???x
01:32

Abonnementsartikel

Maskinteknik har bedt en række af branchens fremtrædende aktører om at se tilbage på 2022 - og frem mod 2023. I dag er det salgschef Tommy Bergmann, Maskiner A/S.

2022 har været et år som selvsagt har været præget af Ukrainekrigen, inflation og energikrise. Vi har naturligvis også kunnet mærke den opbremsning, der har været i markedet i kølvandet på en tid, hvor særligt byggebranchen har buldret derudaf.

Vi har dog også oplevet, at vi igen kommer langt bedre med på leveringstider af maskiner end 2021. Selvom markedet er mere ustabilt i byggebranchen, så oplever vi heldigvis også, at mange af vores kunder i anlægsbranchen fortsat har opgaver i bogen, om end disse opgaver kan have ændret sig fra den type opgaver som kendetegnede 2021. Der er eksempelvis godt gang i forsyningsbranchen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et sted vi ikke mærker nedgang er på personalesiden. I vores firma har vi en meget dedikeret og loyal medarbejderstab, og vi endda på det seneste oprustet på personalesiden.

Vi forventer et spændende 2023, hvor markedet forhåbentligt vil stabilisere sig ifht. det sidste halvår af 2022.

Sammenholdt med lanceringen af flere nye spændende produkter fra vores leverandørers side, kigger vi spændt og forventningsfuldt frem mod nye markeder og muligheder i 2023.

Bauma var en stor succes som officielt åbnede dørene for os til de nye elektriske maskiner, og det forventer vi os naturligvis meget af.